COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Phnom Penh

Seværdigheder Phnom Penh

Bådtur på Mekongfloden (Phnom Penh)
Turistbureauet i byen har en båd, der sejler rejsende rundt på floden Mekong. Man besøger blandt andet de smukke Mekong øer, der er kendt for deres silke produktion, små landsbyer langs floden, og man ser en stor variation af dyreliv ved floden.
Det cambodianske Nationalmuseum (Phnom Penh)
National museet er designet af en fransk arkæolog i 1920. Museet indeholder en stor samling af khmer kunst fra hele landet. Der er artefakter fra mange af tidsperioderne i landets historie blandt andet en del Buddha statuer fra det 6. og 7. århundrede.
Området omkring The Killing Fields of Choeung Ek (Phnom Penh)
The Killing Fields er et ubehageligt minde fra de grusomheder, som De Røde Khmer (Khmer Rouge) begik i landet. Cirka 17.000 mennesker blev dræbt her kun 15 kilometer fra byens centrum. Hvis man besøger stedet kan man se mere end 8000 kranier arrangeret efter køn og alder bag en klar glasrude, der er en del af et mindesmærke, der blev rejst på stedet i 1988.
Wat Phnom templet (Phnom Penh)
Templet står i den nordlige ende af byen. Byen har sit navn fra dette tempel, der blev bygget af en rig khmer dame, der hed Penh i 1372. Penh havde fundet tre Buddha statuer, og derfor byggede hun dette tempel, så statuerne kunne stå der i. Der kommer stadig mange til templet hver dag for at bede.

Område og byseværdigheder

By: 
• Phnom Penh
• Siem Reap
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.