Seværdigheder Manaus

- Vælg område -

Seværdigheder Manaus

Markedet i Manaus (Manaus)
Det enorme marked med dets kraftige jernkonstruktioner er et fantastisk spændende og levende sted at slentre rundt, mens man iagttager menneskene og det brogede vareudbud. Her findes alskens mærkværdige frugter og grønsager, udstyr til jungleekspeditioner og mærkelige urter og krydderier. Her er der virkelig mulighed for at finde en original souvenir.
Mindu nationalpark (Manaus)
Den lille nationalpark er et stykke regnskov inden for Manaus' bygrænse. Parken er hjem for blomster og dyr og kan udforskes via et sindrigt stisystem. Især orkidéhaven er virkelig smuk. Af og til er der også underholdning på parkens nydelige amfiteater.
Operahuset (Manaus)
Manaus' store operahus er selve symbolet på den rigdom Amazonas oplevede, da gummifeberen rasede. Det blev bygget sidst i 1800-tallet og både materialerne og de kunstnere, der optrådte, blev importeret fra Europa. Teatret bærer sår af tiden, men den prangende stil er stadig vældig imponerende. Teatret lægger endnu hus til både operaer og balletter.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.