Rejseguide til Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)

Fakta

Top
Lokalt navn
Sabah og Sarawak

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Besøger man naturparkerne, skal man undgå regntiden fra november til januar, da de ofte lukker i den periode. Det kan også være en fordel at rejse uden for højsæsonen, da parkerne godt kan være overrendt af turister.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 i Sabah og Sarawak. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 i Sabah og Sarawak.

Kultur og underholdning

De mange naturparker i delstaterne byder på fantastiske oplevelser. Besøger man de mindre landsbyer, hvor indbyggerne stadig bor i langhuse, har man mulighed for at opleve traditionelle fester og ritualer. Her er der også mulighed for at overvære hanekamp, der er meget populært i områderne.

Overnatning / Hotel

Top
Skal man overnatte i nationalparkerne og specielt på øerne, er det en god ide at reservere i forvejen. Der er hytter i alle prisklasser i nationalparkerne, og nogle er ikke andet end sovesale. I byerne er der hoteller for enhver smag. Bestil hotel i Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak) her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er meget dyrere at køre i taxi i Sabah og Sarawak end i det øvrige Malaysia. Taxierne har ikke taxameter, men de fleste ture har faste priser. Det er dog altid en god ide at aftale prisen i forvejen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.