Solnedgang bag Eiffeltårnet i Paris med en varm orange himmel og silhuetten af byens skyline.

Seværdigheder Malawi

Lilongwe

Markedet

Det fine marked i den gamle bydel summer af liv. Alt kan sælges på det marked, men selvom man ikke kommer for at købe, er det et besøg værd bare for at gå rundt og snuse til stemningen.

Nature Sanctuary reservatet

I mellem de to bydele ligger et naturreservat, som indeholder en del vildt. Der er også en turistinformation, der kan give masser af oplysninger om vildtet og naturen i Malawi. Der er gode muligheder for gåture på de anlagte stier.

Malawi

Chizimulu og Likoma øerne

Bort fra stress og jag ligger disse to palmeøer. Strandene egner sig fortrinligt til afslapning, og havet gemmer eksotiske fisk, der kan opdages med snorkel og dykkerbriller, hvis der ikke er plads i solen. På Likoma ligger en stor anglikansk katedral, som landets kristne opførte for at skræmme onde ånder væk.

Kasunga National Park

En af de største nationalpark i Malawi dækker over 2000 kilometer og er hjem for løver, zebraer, elefanter og leoparder. Når man er træt af safari, kan man se de spændende hulemalerier, som også findes i området.

Lengwe National Park

Ikke langt fra Malawis næststørste by Blantyre ligger denne nationalpark, hvor antiloper, leoparder, løver, bøfler og aber lever sammen. Der er en lodge i parken, men det er ikke muligt at købe mad, så medmindre man vil skyde sin aftensmad, skal man medbringe forsyninger.

Mulanje bjerget

Mount Mulanje er meget interessant for de vandre- og klatrelystne med stier mod himmelstræbende mål, hvor udsigten over de svimlende nedstigninger badet i disen er alle turens strabadser værd. Man kan overnatte i hytter på bjergsiderne. Det over 3000 meter høje bjerg ligger i en naturskøn egn, hvor floder fyldt med laks løber igennem skove af cedertræer.

Zomba-plateauet

Før 1975 var Zomba hovedstaden i Malawi, så byen har både parlament og præsidentpalæ. Der er også et spændende marked og en botanisk have at se i byen. I omegnen ligger Mandala Falls og floder og bjerge, hvor især Queen’s View er et spektakulært udsigtspunkt.

Malawi søen

Lake Malawi National Park

Tæt på Monkey Bay ligger denne nationalpark, der huser en bestand af ferskvandsfisk, der overgår antallet i Europa og Nordamerika til sammen. Der er også større dyr, både i vandet, hvor flodheste og krokodiller slås om pladsen med de mange fisk, og på land, hvor man kan se zebraer, leoparder og en del forskellige slags aber. Det er muligt at bo i området.

Nkhata Bay

Byen Nkhata Bay

En af Lake Malawis smukkeste byer er Nkhata Bay. Turister strømmer til denne lille plet for at ligge på de fantastiske strande, dykke i søen og se fugle i den nærliggende Kalwe Forest.

Book dine seværdigheder her