COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Ladakh

Fakta

Top
Lokalt navn
Ladakh

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at rejse til Ladakh på er fra maj til oktober.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 15.30 i Ladakh. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 16.30 i Ladakh.

Kultur og underholdning

Der er adskillige festivaler i området året rundt, et par af dem er: Hemis i juni, Matho i februar eller marts, Taktok i juli eller august.

Overnatning / Hotel

Top
I de større byer i området er der gode overnatningsmuligheder. Der er alt fra billige gæstehuse og vandrehjem til dyrere hoteller. I de små byer er der ofte kun et til to hoteller, de ligger som regel i middelklassen. Bestil hotel i Ladakh her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i de større byer i området, det er dog meget forskelligt, hvor mange der er, og til tider kan det være svært at få en taxi.

Alternativ transport

Der kører busser i de større byer, og der kører busser mellem en del af byerne i området.

Specielle forhold

Top
Denne del af landet har været i krig med Kina og Pakistan om nogle grænseområder. Der er ikke krig i øjeblikket, men rejsende bør holde sig langt fra grænserne, da det kan være farligt at komme for tæt på. Det kan være en god ide at tale med ambassaden i Delhi, inden man rejser til området.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.