COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kuala Lumpur

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.104,- Fra 3.872,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kuala Lumpur
Indbyggere
1.500.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 i Kuala Lumpur. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 i Kuala Lumpur.

Bedste rejsetid

Top
Det er utrolig varmt i Kuala Lumpur året rundt, og de mange biler gør luften tung. Vil man opleve de to store fester i byen, skal man enten rejse i februar eller august.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
1. februar fejres hovedstadens etablering som føderalt territorium. Der afholdes vandsportskonkurrencer, og der festes dagen lang. Der afholdes en stor fest i byen i forbindelse med nationaldagen den 31. august. Dagen fejres med musik og parader på Merdekapladsen.

Overnatning / Hotel

Top
Her finder man nogle af verdens bedste luksushoteller til en overkommelig pris. Rækker budgettet ikke til så meget, kan man i stedet vælge et af de billige kinesiske hoteller i Chinatown eller et af de mange hostels. Bestil hotel i Kuala Lumpur her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne i Kuala Lumpur er meget billige og kører efter taxameter. Derfor er det ikke nødvendigt at aftale prisen først. Taxaerne kan prajes på gaden. Man kan dog også bestille radiotaxier per telefon, men så er de lidt dyrere og har aircondition.

Specielle forhold

Top
Trafikken i Kuala Lumpur kan være et sandt helvede, hvorfor det er en dårlig ide at leje bil i byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.