COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Drakensberg

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.001,- Fra 5.021,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Drakensberg

Rejseforberedelse

Top

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 ved Drakensberg

Kultur og underholdning

Der er fremragende muligheder for vandreture og bjergbestigning på Drakensberg. Området byder også på gode ridemuligheder i den pragtfuldt natur, der mange steder er rig på flora og fauna. Et besøg på Drakensberg byder også på muligheden for en tur i Royal Natal National Park, hvor man kan se et fantastisk amfiteater. Mange hoteller i området tilbyder forskellige sportsaktiviteter såsom ridning og tennis.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange hoteller i området, og både store hotelkæder og mindre billige hoteller tilbyder overnatning. Man kan også leje sig ind på B&B eller gæstehuse, eller benytte en af campingpladserne i området, hvor man både kan slå sit eget telt op eller leje en campingvogn. Bestil hotel i Drakensberg her

Lokal transport

Top

Taxi

Skal man have en taxi, skal man selv ringe fra en holdeplads (som der selvfølgelig ikke er mange af i bjergene). Men det kan godt lade sig gøre at komme med taxi til og fra hovedattraktionerne i området.

Alternativ transport

Der kører særlige minibusser mellem hovedattraktionerne, og der er også almindelige busser fra Ladysmith, Bergville og Durban til Drakensbergs hovedattraktioner. Man kan også hyre en combi-taxi, der kører over længere strækninger. Disse er dog ikke helt ufarlige.

Specielle forhold

Top
Læg mærke til det fantastiske fugleliv i bjergene. Kommer man godt op i højderne, når man på et tidspunkt til ørnenes og gribbenes rige. En oplevelse der fremkalder kuldegysninger hos de fleste.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.