COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Caracas

Caracas

Seværdigheder Caracas

Bolívar pladsen i Caracas (Caracas)
Pladsen, der er opkaldt efter Venezuelas befrier og nationalhelt Simon Bolívar, er kernen i den ældre bydel. Det er stedet, hvor man finder monumenter fra byens historie. Her finder man både regeringspaladset, byens flotte katedral og Santa Capilla kapellet, der har nogle meget farverige glasmalerier. Der er altid et leben uden lige på selve pladsen, hvor passionerede religiøse budbringere og entusiastiske politisk aktive råber deres budskaber ud over folkemængden.
Central parken (Caracas)
Vil man have et indtryk af det højmoderne Caracas, er denne park et godt sted at starte. Parque Central er faktisk slet ikke en park, men et stort område udført hovedsageligt i beton og jern og med nogle bygninger, der er så modernistiske, at stedet får karakter af en scene fra en science fiction film. Disse bygninger er dog også imponerende på deres egen specielle måde, og i mangel af træer og buske så blomstrer kulturlivet indenfor parkens mure.
Museet Arte Contemporáneo (Caracas)
Caracas' kunstmuseum er blandt de bedste på det sydamerikanske kontinent. Først og fremmest får man her et fortræffeligt indblik i, hvordan venezuelansk kunst har udviklet sig gennem tiderne, men man får også massevis af værker udført af internationale kunstnere som Picasso og Miró. Museet bør stå øverst på listen over ting, man skal se i Caracas.

Område og byseværdigheder

By: 
• Caracas
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.