COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Cape Town

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.699,- Fra 13.948,- -
Charter (fly+hotel) Fra 7.844,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Cape Town
Indbyggere
275.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Cape Town.

Bedste rejsetid

Top
Cape Town kan besøges hele året. I januar og februar, hvor det er sommer, er temperaturen cirka 25 grader, og i vintermånederne fra juni til august er der cirka 13 grader. Oppe i bjergene og ved kysten kan det dog bliver koldere, men generelt er klimaet meget behageligt og minder om Middelhavsklima.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Man kan dyrke alle former for vandsport i Cape Town, der ligger ud til Atlanterhavet. Byen har også et rigt udbud af teater, musik og festivaler året rundt. Vil man have mere stille kulturelle oplevelser byder byen også på spændende museer såsom Old Townhouse, der har en smuk samling af hollandske og flamske malerier fra 1700-tallet.

Overnatning / Hotel

Top
Cape Town har et væld af overnatningsmuligheder. Byen har hoteller i alle prisklasser, og man kan også finde mange B&B og gæstehuse. Der er også gode campingmuligheder lidt udenfor byen, og man kan finde private pensioner. Bestil hotel i Cape Town her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan ikke bare praje en taxi i Cape Town, men skal ringe fra holdepladsen. Chaufføren forventer 10 procent i drikkepenge.

Alternativ transport

Der kører lokale busser i Cape Town, og der er togforbindelser til resten af Sydafrika. Der kører mange af de såkaldte combi-taxis. De kører som regel over lange distancer og er billige, men ikke helt ufarlige.

Specielle forhold

Top
Området som Cape Town ligger i, den sydvestlige Kap-provins, er verdensberømt for sine vine. Man kan besøge Stellenbosch, der er centrum for vinproduktion.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.