Solnedgang bag Eiffeltårnet i Paris med en varm orange himmel og silhuetten af byens skyline.

Seværdigheder Bermuda

Bermuda

Bermuda National Trust Museum

Huset, der rummer Bermuda National Trust Museum, blev bygget i 1700 af Guvernør Samuel Day. Huset rummede i 150 år Globe Hotel. I 1996 åbnede National Trust Museums udstilling om Bermuda og den amerikanske borgerkrig.

Den Ufuldendte Kirke

Opførslen af kirken blev påbegyndt i 1874, men byggeriet blev stillet i bero, da der opstod uenighed i menigheden. Senere blev pengene til byggeriet overført til genopbyggelsen af Den Hellige Treenighedskirke i Hamilton efter den brændte ned.

Det gamle hus Verdmont

Huset blev bygget af den prominente skibsejer John Dickinson omkring 1710. Skønt der ikke er nogen af de oprindelige møbler tilbage i huset, er Verdmont stadig en sand skattekiste. Mange af husets møbler er tilvirket af øens bedste håndværkere, og der knytter sig særegne og spændende historier til hver enkelt del af huset.

Devils Hole Aquarium

1830 byggede en Mr. Troit et hegn rundt om sin fiskedam. Det bevirkede, at folk blev nysgerrige og ville se, hvad han gemte bag hegnet. Derfor lod han folk komme ind og se hans fiskedam mod betaling. I dag kan man både se hajer og skildpadder i Mr. Troits tidligere fiskedam.

Gibbs Hill Fyrtårn

Gibbs Hill, der er det andet støbejerns fyrtårn, der nogensinde er bygget, hæver sig over Southampton Parish. Fyrtårnet rejser sig 1206 meter over havets overflade. Oprindeligt blev tårnet oplyst af fire kæmpe væger, men i dag kommer lyset fra en 1000 watts pærer. Lyset fra fyrtårnet kan ses 65 kilometer væk ud over havet.

Krystalgrotterne

I Krystalgrotterne finder man fantastiske drypstensformationer. Grotterne blev opdaget ved et tilfælde i 1907 af to drenge, der spillede bold. Bolden forsvandt ned i et hul, og da de kravlede efter den, fandt de pludselig sig selv stående i en stor drypstenshule.

Naturparken Spittals Pond

Spittals Pond er en skøn naturpark, hvor man har mulighed for at vandre over lange afstande. Fra Maj til November kan man se over 25 forskellige havfuglearter, der overvintrer i naturparken.

Old Devonshire Church

Der har været en kirke på dette sted siden 1612, skønt den oprindelige kirke blev bygget om i 1716. Den kirke, der blev opført i stedet for den oprindelige, stod helt frem til 1970, hvor den næsten blev ødelagt af en eksplosion Påskesøndag. Kirken er i dag genopført tro mod den oprindelige.

Ordnance Island

Øen er domineret af en statue af Sir George Somers. På øen ses også en gengivelse af en stol, der blev brugt til at dykke sladrekællinger, utro koner og hekse i vandet. Det demonstreres af og til, hvordan det gik for sig, selvom de frivillige fortæller, at det ikke er sjovt at blive dykket. Ikke engang for sjov.

Skibsvrag

Ud for kysten ligger der flere skibsvrag på havets bund. De er spændene at udforske, hvis man er en rutineret dykker.

St. George

Denne uspolerede by, der har udsigt over St. George havn, var tidligere Bermudas hovedstad, og byen er det bedste sted at tage på sightseeing. Byen er stadig indhyllet i den charme, som det sømmer sig for den by, der blot var briternes anden bosættelse i “Den nye Verden”. Mange af bygningerne og de snørklede passager fra kolonitiden er stadig intakt, og flere hundrede år gamle konstruktioner er blevet restaureret og sat på museum.

St. Peters Kirke

Gravstenene i Bermudas ældste kirke kan fortælle nogle interessante historier, for her ligger både guvernører, læger og pirater begravet. Dele af kirken kan dateres helt tilbage til 1620, og det giver kirken status som den ældste anglikanske kirke i vesten. Kirken, som den ser ud i dag, er fra 1713.

Tobacco Bay

I 1775 blev krudt, der skulle sejles til Boston lastet i hemmelighed i denne bugt. I dag er der på den skønne strand en lille bar, hvor man kan få slukket tørsten og nyde den storslåede udsigt over havet, mens man drømmer sig tilbage til eventyrerne fra gamle dage.

Hamilton

Den hellige Treenigheds Kirke

Den hellige Treenigheds KirkeEt af øens mest imponerende bygningsværker er den anglikanske kirkes hovedsæde. Den oprindelige katedral stod færdig i 1872, men brændte 12 år senere, hvorefter den bygning, der ses i dag, blev opført. Kirken blev bygget af materialer fra de britiske øer, og tårnet rager 143 meter op i luften.

Fort Hamilton

Øst for byen ligger det gamle fort, der blev bygget af Hertugen af Wellington. Det imponerende fort har både voldgrav, kanoner og hemmelige underjordiske gange, der er hugget ud i klippen. Fortets rolle var udspillet, inden det kom i brug, så der er aldrig affyret et eneste aggressivt skud. I dag kan man nyde den fantastiske udsigt over byen og havnen fra fortet.

Museum of the Bermuda Historical Society/Bermuda Public Library

Museet og biblioteket ligger i det hus, hvor Bermudas første postmester W.B. Perot boede. I biblioteket finder man alle bøger om Bermuda samt mikrofilm af Bermudas aviser helt tilbage fra 1784. Museet rummer foruden en fin samling af gamle engelske mønter samt et håndskrevet brev fra George Washington til Bermudas indbyggere

St. Davids Fyrtårn

St. Davids Fyrtårn blev bygget i 1879 af sten fra øen. Fyrtårnet er det højeste punkt på øens østlige del og hæver sig 62 meter over havets overflade. Skønt det kun er halvt så højt som fyrtårnet i byen Southhampton, har man en fantastisk udsigt over øen fra fyrtårnets top.

Book dine seværdigheder her