COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Bcharre

Seværdigheder Bcharre

Cedertræerne (Bcharre)
Idyllisk i bjergene er resterne af de verdensberømte cedertræer, der er flere tusinde år gamle. Noah brugte dem til sin ark, og Salomon byggede det første jødiske tempel af disse. I sin tid fyldte cederskovene det meste af Libanon. Men det eftertragtede træ er blevet fældet lystigt, så der nu kun er en lille skov tilbage. Udover Japan skulle Libanon være det eneste sted i verden, hvor disse gigant "bonsai"-træer gror.
Gibran museet (Bcharre)
Libanons mest berømte forfatter og kunstner blev født i denne by og ligger begravet her i et gammelt kloster. Museet har en stor samling af hans malerier og tegninger samt manuskripter.
Kadisha slugt (Bcharre)
Den naturskønne Kadisha slugt er et paradis for folk, der vil vandre. Du kan enten vandre på toppen eller i bunden af slugten.
Skisport (Bcharre)
I dette område ligger de fleste af Libanons skisportsområder. De er velfungerende og meget besøgte om vinteren. For yderligere information se: http://www.skileb.com

Område og byseværdigheder

By: 
• Bcharre
• Beirut
• Baalbek
• Tripoli
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.