Seværdigheder Asuncion

Asuncion

Seværdigheder Asuncion

Etnografisk museum Andrés Barbero (Asuncion)
Dette museum i Asunción giver et fremragende indblik i, hvordan livet og kulturen har udviklet sig i Paraguay gennem tiden. Ikke mindst fotosamlingen er meget fortællende, men også de mange arkæologiske effekter er yderst interessante.
Gobierno paladset (Asuncion)
Under diktatorvældet var der dødsstraf for at stå for længe og kigge på præsidentens palads. Men det hører fortiden til, og i dag kan både turister og lokale standse op og beundre det prangende palads og den smukke flagceremoni, der finder sted dagligt.
Gravstedet Panteón de los Héroes (Asuncion)
Gravstedet for nogle af de generaler og soldater, der er faldet i de krige Paraguay har udkæmpet med sine nabolande, er symbolet på, hvor højt agtede militærfolk stadig er i landet. 'Helte' spiller stadig en stor rolle i befolkningens forståelse af landets historie.
Petrossi markedet (Asuncion)
Markedslivet er en vital del af hele den sydamerikanske kultur. Også Asuncións indbyggere elsker at gå på marked, og livet sprudler altid omkring de proppede stande. På lørdagsmarkedet Mercado Petrossi langs Avenida Petrossi kan man iagttage de underholdende scener, når folk kommer for at snakke, grine, spise, drikke og nåh ja handle.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Asuncion
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.