Afbudsrejser til Skiathos

Afbudsrejser til Skiathos

Billige afbudsrejser til Skiathos

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Skiathos

Ilias
Ilias 1-Værelses Lejlighed
Alonissos, Skiathos, Sporaderne, Grækenland 30. sep fra København 7 nætter
2.598,- Vælg
Nereides Alonissos
Nereides Alonissos 1-Værelses Lejlighed
Alonissos, Skiathos, Sporaderne, Grækenland 30. sep fra København 7 nætter
2.905,- Vælg
Meltemi (Skiathos)
Meltemi (Skiathos) Dobbeltværelse
Skiathos, Skiathos, Sporaderne, Grækenland 30. sep fra København 7 nætter
3.859,- Vælg
Oniro Skiathos
Oniro Skiathos Deluxe-Værelse
Skiathos by, Skiathos, Sporaderne, Grækenland 30. sep fra København 7 nætter
6.128,- Vælg
Bedøm rejsemål (204 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Skiathos

Er du til romantiske gåture langs sandstranden, fest natten lang, eller børnevenlige aktiviteter, så er en afbudsrejse til Skiathos lige noget for dig.

Den lille, skønne ø med den store X-factor

Skiathos er en lille ø-perle i det græske øhav. Her er solskin dagen lang, pragtfulde strande, utroligt grønt og naturskønt, og så vil du opleve en helt enestående ro og tilbagelænethed hos de lokale grækere. Skiathos er en utroligt populær feriedestination for solhungrende skandinavere, men de er ikke de eneste, der har fundet øens enestående atmosfære fortryllende. For nogle år siden blev øen opdaget af selveste Hollywood, da Skiathos var et af stederne, der lagde sol, strand, land og vand til filmudgaven af musicalen Mamma Mia, der blandt andet havde Meryl Streep og Pierce Brosnan på rollelisten.

Stemning, sjov og storbyliv – sådan er Skiathos by

Skiathos by er hovedbyen på den lille, græske ø, og her finder du den hyggeligste atmosfære. Byen ligger med sine mange, hvide huse, med røde tegltage og grønne omgivende bjerge, lige ned til det azurblå hav, og den er intet mindre end et syn for guder. På trods af byens størrelse er her en moderne og levende storbystemning, som falder i alle besøgendes smag. Der er et utal af restauranter, caféer og barer i Skiathos by, og du kan spise den lækreste mad og efterfølgende feste og danse til den lyse morgen.
Skiathos by er hjemsted for øens vigtigste havn, hvorfra der ofte sejler lokale færger til blandt andet naboøen Skopelos og til byen Konstantinos på det græske fastland. Der er et skønt havneliv i Skiathos by, og du må endelig ikke snyde dig selv for en tur hertil – og gerne om aftenen. Sæt dig ved en bar eller café, køb lidt koldt at drikke, kig på alle de lokale og de andre feriegæster, som går aftentur her – det er toppen af livsnydelse for alle!

Find din drømmestrand på Skiathos

Strandene på Skiathos er helt uovertrufne. Så er du til badeferie og strandliv, er Skiathos lige øen for dig. Hele den sydlige del af Skiathos er fyldt med paradisiske badestrande, og på en billig afbudsrejse til Skiathos kan du finde lige den strand, du altid har drømt om.
Megali Ammos-stranden ligger lige ved Skiathos by, og er utroligt populær blandt unge feriegæster og børnefamilier. Her er det skønneste, helt lyse strandsand, krystalklart havvand og utallige restauranter og barer, der tilbyder de besøgende lækre småretter og måltider ved strandkanten.
Sandet ved stranden Koukounaries er helt utroligt fint og har en gylden glød i den stærke sommersol. Her er mange sjove vandsportsaktiviteter og lækre spisesteder, og så kan du se den mest fantastiske solnedgang her – lige noget for dig, der er på romantisk ferie med kæresten.

Vandsportsaktiviteter, vandreture og besøg i bjerglandsbyer

Der er mange vandsportsaktiviteter, som windsurfing, strandtursbåde, paraglidning, vandski og bådudlejning, ved de forskellige strande på Skiathos. Herudover kan du mange steder finde opmærkede vandreruter, hvor du kan gå nogle gode ture rundt i øens frodige og meget smukke natur. Der er i det hele taget glimrende muligheder for at lave fysiske aktiviteter på en afbudsrejse til Skiathos.
Ind i mellem kan du godt føle, at øen, og den strand du besøger, er overrendt af utallige andre solelskende feriegæster. Så er det en glimrende idé at leje en bil eller en scooter og køre en tur ind og se lidt af øen. Når du kommer et stykke væk fra alfarvej, kommer du til at opleve hverdagen og livet i de små bjerglandsbyer. Du kan besøge gamle, ukendte kirker, finde en afsidesliggende strand, og du vil helt sikkert blive forelsket i øens kulinariske specialiteter på en lille, lokal taverne, hvor musakaen og ouzoen bare smager allerbedst.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Skiathos | Sista Minuten till Skiathos

Rejseselskaber med afbudsrejser til Skiathos

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Spies

Rejsemål med afbudsrejser til Grækenland

Afrejselufthavne til Skiathos

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Skiathos

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Skiathos?

Du kan rejse til Skiathos med Apollo og Spies. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Skiathos?

Du kan rejse til Skiathos fra følgende lufthavne: København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Skiathos populære?

Ja, afbudsrejser til Skiathos er populære. Vores brugere giver Skiathos 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Skiathos her

Hvad koster afbudsrejser til Skiathos?

Prisen på afbudsrejser til Skiathos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.905,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Skiathos her

Læs mere om Skiathos på vores blog