Afbudsrejser til Mykonos

Afbudsrejser til Mykonos

Lyder en billig ferie på Mykonos lokkende? - Så kan du finde den her på Travelmarket. Vi sammenligner priser fra forskellige rejsebureauer og giver dig den billigste pris.

Billige afbudsrejser til Mykonos

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Få en billig ferie til det solrige Mykonos i dag!

Bedøm rejsemål
4,5
(168 bedømmelser)
Mykonos er en lille græsk ø, som har ry for at være den mest perfekte kykladiske landsby. Byen rummer således et væld af små gyder, der ligger som små labyrinter i et blændværk af smukke, hvide bygninger. Øen er desuden kendt for at være pendanten til Ibiza, dog knap så festorienteret, men stadig med et attraktivt og spændende natteliv.

Øen huser desuden mange slags mennesker lige fra jetsettet til partyfolket, og alle synes at elske stedet. Dette kan da også til tider være årsag til et rend af turister i især sommermånederne, men er du én, der elsker lidt liv omkring dig, er Mykonos lige sagen.

Mykonos og Lille Venedig

Et af de mere kendte og charmerende steder på øen, er området, som er opkaldt efter en populær italiensk by, nemlig Lille Venedig. Her summer en fantastisk stemning og atmosfære blandt de maleriske og farverige bygninger, som ligger helt ud til havet.

Lille Venedig er således det perfekte sted at lade tankerne vandre og fx nyde en solopgang eller –nedgang, mens du fordøjer nattens eller dagens strabadser. Har du kæresten eller konen med, er der rig mulighed for en romantisk og uforglemmelig oplevelse.

De smukke strande på Mykonos

Mykonos har, udover så meget andet, også ry for at besidde nogle af kykladernes allerbedste strande. Her er strande for enhver smag, lige fra hyggelige familiestrande til summende kosmopolitiske strande og nudiststrande. Er du til mere liv og glade dage, er der strandene Paradise og Paradise Beach med livlige barer der skyder op, når solen går ned.

På familiestrandene kan du lystigt more dig med aktiviteter som fx vandski, dykning og vandcykler, og får du en dag lyst til at opleve nye omgivelser, sejler der både til de andre strande på sydkysten. Der kører desuden regelmæssigt busser mellem byen og stranden.

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Mykonos?

Prisen på afbudsrejser til Mykonos skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 4663. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.