Afbudsrejser til Alicante

Afbudsrejser til Alicante

Du kan finde en billig afbudsrejse til Alicante her hos Travelmarket. Alicante er verdensberømt for sine dejlige strande og festlige natteliv, men oplev også den gamle bydel, den store, smukke borg, den sjove kabelbane og befolkningens moderne storbyliv. Du må have en rigtig dejlig rejse til skønne Alicante.

Billige afbudsrejser til Alicante

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Alicante

Bedøm rejsemål
4,6
(141 bedømmelser)
Alicante, der er beliggende på Costa Blanca, er om noget kendt for sine strande og sit fantastiske natteliv. Men byen har så meget mere end det at tilbyde.

Palmer, sejlbåde og strandliv

Alicante er en rigtig spansk storby, der året rundt besøges af et imponerende antal feriegæster. Langs den store strandboulevard Explanada de España står palmerne side om side, og caféerne ligger tæt. Med en kølig drink i hånden kan du sidde her og nyde udsigten over byens imponerende lystbådehavn, hvor luksusyachter og sejlbåde lægger til dagen lang – det er da skønt! Gå herefter ned på stranden Playa del Postiguet, hvor du finder det skønneste, gyldne strandsand og dybblå havvand. Find solbrillerne, solcremen og parasollen frem og hav nogle skønne, afslappende timer med strandliv her.

Den moderne storby

Alicante er en meget moderne storby, hvor nytænkning og fornyelse har skabt fantastiske rammer, til mange dage med skønne ferieoplevelser, for byens besøgende. Alicante er ikke kun en by for turister, som man kan få det indtryk, at mange af de andre byer ved Costa Blanca er. Alicante er en almindelig spansk storby, hvor både de lokale og de besøgende føler, at de hører hjemme - her er nemlig god plads til alle.

Den gamle bydel

I Alicantes østlige centrum, lige ved den imponerende kirke Concatedral de San Nicolás de Bari, ligger byens gamle bydel, El Barrio, hvor den skønneste stemning af afslappethed og velkommenhed strømmer byens gæster i møde. I El Barrios smalle middelaldergader ligger der mange forretninger, og der er mange, glimrende seværdigheder i området. Det er også her, de fleste restauranter, barer og caféer ligger, og hvor nattelivet først afsluttes ud på de små timer.

Byens spændende borg

For børn og barnlige sjæle er det en fantastisk oplevelse at besøge Alicantes borg, Castillo de Santa Bárbara, der ligger på en høj klippe. Du får det mest fantastiske vue ud over byen og havet fra borgen, og du kan komme derop på en noget usædvanlig måde. Der er nemlig bygget en kabelbane fra stranden Playa del Postiguet op til borgen, og sådan en tur er i sig selv lidt af en oplevelse.

Attraktive seværdigheder, spændende kultur og sjove aktiviteter

Der er utallige fine seværdigheder, aktiviteter og attraktioner at kaste sig over på en afbudsrejse til Alicante.
I byen er der et hav af glimrende museer, som for eksempel et arkæologisk museum, flere kunstmuseer, der blandt andet udstiller værker af blandt andet Dalí, Miró og Picasso. Der er mange flotte kirker og også både teater og biografer.
Får du en dag lyst til at tage lidt væk fra Alicante, kan du tage på bådtur til øen Isla de Tabarca, hvor der er en fredelig strand, en skøn atmosfære, samt gode muligheder for både snorkling og dykning.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Alicante

Afbudsrejser med Eliza was here
Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Alicante?

Du kan rejse til Alicante med Escapeaway, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Alicante?

Du kan rejse til Alicante fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg, Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Alicante populære?

Ja, afbudsrejser til Alicante er populære. Vores brugere giver Alicante 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Alicante her

Hvad koster afbudsrejser til Alicante?

Prisen på afbudsrejser til Alicante skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 1446. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.