Afbudsrejser til Benidorm

Afbudsrejser til Benidorm

Billige afbudsrejser til Benidorm

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en rejse til Benidorm nu!

Bedøm rejsemål
4,6
(130 bedømmelser)
Savner du liv og glade dage, og trænger du til en kombination af sol og varme og fest i gaden, så tøv ikke med at gøre Benidorm til dit næste feriemål! Hér finder du nemlig et sandt festparadis badet i solskin og domineret af festglade turister.

Benidorm er en kystby, der ligger 45 km. nordøst fra Alicante på den del af den spanske østkyst, som hedder Costa Blanca. Benidorm byder på smuk havudsigt såvel som smukke bjerge i baggrunden – bjerge som beskytter mod de kolde nordenvinde og derfor giver byen et mildt og behageligt klima.
Benidorm byder på mange oplevelser, hvad end du er til afslapning og solbadning på stranden eller sightseeing og kulturoplevelser rundt om i byen.

Oplev f.eks. Mundopark – en dyrepark med søde pandaer, fjollede pingviner, smukke delfiner, sjove søløver og sågar cyklende fugle. Eller besøg den spændende ’Aqualandia Water Park’, hvor du kan forlyste dig med diverse sjove vandaktiviteter. Du kan også besøge ’Terra Mitica’, som tager dig tilbage til det gamle Egypten, Rom og Grækenland, hvor du vil opleve kulturskatte fra den spanske civilisations begyndelse.

En afbudsrejse uden at ligge på den lade side

Søger du højkulturelle oplevelser, er Benidorm måske ikke det mest oplagte sted. Til gengæld byder byen på lidt af en fest. Faktisk er byen nok mest kendt for at være overvejende fest og farver. Benidorm huser et hav af hoteller, restauranter, caféer, barer og natklubber - én af årsagerne til at byen besøges af mere end 5 millioner turister årligt.

Nattelivet er i den grad egnet til den festglade turist, som gladelig slubrer dans på diskoteker og underholdningsshows i sig. Faktisk byder byen på nogle af Europas bedste underholdningsshows med alt lige fra dragshows til shows med internationale popstjerner. Så prøv en afbudsrejse til regionen nu – du fortryder det ikke.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Benidorm

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX

✔️ Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Benidorm?

Du kan rejse til Benidorm med Spies og TripX. Sammenlign priserne her

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Benidorm?

Du kan rejse til Benidorm fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Aalborg og Hamborg.

✔️ Er afbudsrejser til Benidorm populære?

Ja, afbudsrejser til Benidorm er populære. Vores brugere giver Benidorm 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Benidorm her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Benidorm?

Prisen på afbudsrejser til Benidorm skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2313. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.