COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Tamil Nadu

Seværdigheder Tamil Nadu

Fort St George (Chennai (Madras))
Fortet er bygget omkring 1653 af det britiske østindiske kompagni. Siden er fortet blevet ændret en del, men den 46 meter høje flagstang står stadig foran indgangen, stangen er en gammel mast fra et skib, der sank ud for kysten i 1700-tallet. Inde i fortet finder man et museum, der udstiller ting både fra englænderne og franskmændene.
Government Museum (Chennai (Madras))
Museet ligger i bygninger, der tidligere tilhørte højtstående britiske embedsmænd. Hovedbygningen i museet indeholder en fremragende arkæologisk sektion, hvor alle store tidsperioder i landet er repræsenteret. The bronze gallery i museet har en imponerende samling af bronzekunst fra ældre tid.
Sri Parthasarathy Templet (Chennai (Madras))
Sri Parthasarathy templet er bygget til ære for Krishna. Det er bygget i det 8. århundrede af pallaverne og restaureret i det 16. århundrede af vijayanagarerne. Templet er et af de ældste i hele Chennai.
Brihadishwara Templet (Tamil Nadu)
Brihadishwara templet er bygget af Raja Raja i 1010 og er kronen på værket for Cholaernes tempel arkitektur. Monumentet er helt fantastisk og et imponerede bygningsværk. Det pragtfulde arkitektoniske og æstetiske værk skal besøges, hvis man rejser i området.
Byen Kanyakumari (Tamil Nadu)
Kanyakumari er landets ende, det er her den bengalske bugt møder det indiske ocean og det arabiske hav. Byen har stor religiøs betydning for hinduerne, stedet er dedikeret til gudinden Devi Kanya, og pilgrimme strømmer til byen for at besøge templet eller bade i det hellige vand.
Byen Mamallapuram (Tamil Nadu)
Mamallapuram er berømt for dets kysttempel. Byen er gammel og var egentlig på sit højeste fra det 5. århundrede til det 8. århundrede. I den tid blev der bygget adskillige templer og udhugninger i sten, disse monumenter står stadig som ruiner og er helt fantastiske at gå på opdagelse i. Derudover har Mamallapuram nogle helt fantastiske strande.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Benares
• Calcutta
• Chandigarh
• Chennai (Madras)
• Delhi
• Kohima
• Mumbai (Bombay)
• Agra
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.