COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Quebec

Fakta

Top
Lokalt navn
Québec
Indbyggere
7.421.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

I Quebec City er der Winter Carnival i de sidste to uger af februar. Her kan man opleve parader, ispaladser, isskulpturer, kanoræs, dans og musik. I vintermånederne er der fremragende skisportsmuligheder i provinsen. Den smukke natur kan opleves året rundt, men vil man gøre sig forhåbninger om at se en blåhval ved Charlevoix-kysten, skal det være mellem juni og september. De små byer mod øst er bedst at besøge om efteråret, hvor løvet falder af træerne i smukke farvenuancer.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Québec.

Kultur og underholdning

Québecs nuancerige vinterkarneval er en attraktion der trækker over en million mennesker til i de sidste to uger af februar. Besøg også de små byer ved østkysten, der er hyggelige smalle gader og yndige stenhuse. Her kan man også prøve de traditionelle Quebecois (egnsretter).

Overnatning / Hotel

Top
Québec spænder over hele spektret af overnatningsmuligheder. Fra store skihoteller i the Laurentians og elegante Relais & Chateaux ejendomme i de østlige landsbyer til simple gæstehuse på den smukke Gaspé-halvø. Bestil hotel i Quebec her

Lokal transport

Top

Taxi

Der findes taxier i alle større byer i Quebec. De to største selskaber hedder Taxi Coop og Taxi Quebec.

Alternativ transport

VIA-Rail driver togdrift på kryds og tværs af Quebec. Man kan også tage en bus fra by til by. Over små strækninger kan man køre i hestevogn flere steder, eller man kan leje en cykel. Der sejler også færger mange steder i Quebec.

Specielle forhold

Top
Nogle steder taler de kun fransk i Quebec, så det vil ikke være dumt at kunne et par gloser.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.