Presse

PRESSEMEDDELELSE - 5 Jun 2020

Rekordbillige flybilletter til Island i sommerferien

Trods megen snak om prisstigninger på flybilletter er det muligt at finde rekordbillige flybilletter til Island i den absolutte højsæson. Det viser et pristjek foretaget af prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Priser fra kr. 1.430,- til Island t/r
I pristjekket er der tjekket priser på flybilletter tur/retur fra Billund og København til Island i skolernes sommerferie. De meget lave priser er tilgængelige på mange forskellige afrejsedage i juli måned.
Der er tale om flybilletter købt direkte hos Lufthansa med mellemlanding i Frankfurt og med en samlet rejsetid på cirka 6 timer. Altså en god forbindelse. Men selv direkte fly med Icelandair fra København koster kun få hundrede kroner mere.

"Der er meget attraktive flypriser til Island her til sommer. Flybilletter t/r kan fås til knap kr. 1.500, og det har jeg aldrig set før i den absolutte højsæson. Prisen plejer at ligge på mellem kr. 2.500-3.500. Samtidig er priserne på overnatning i et meget lavt niveau, og det skyldes naturligvis den manglende efterspørgsel fra store dele af verden. Men det gælder om at slå til nu, for flybilletter vil helt sikkert stige i pris de kommende uger" - udtaler direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Oplev Island i højsæsonen og som "i gamle dage"
Island er et af de lande, som de seneste år har haft rigtigt mange turister, og som har lidt under det. Antallet er turister i Island er mere end firedoblet på 10 år. Men tager du afsted her i sommerferien kan du med stor sandsynligvis opleve Island uden ret mange turister, da den globale turisme slet ikke er kommet i gang nu, og hverken kinesere eller amerikanere forventes at kunne rejse til Island denne sommer.

I det hele taget virker en rejse til Island helt oplagt i juli, da det er lige midt i Islands højsæson med dagslys døgnet rundt, alle veje i landet er åbne og klimaet er det bedste, som Island kan byde på. Det er oplagt at leje en bil og køre rundt til de mange flotte naturattraktioner.

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.