COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Presse

PRESSEMEDDELELSE - 12 Aug 2019

Priser på flybilletter fortsætter med at falde

Danske flyrejsende kan fortsætte med at glæde sig over billige flyrejser. Nyt pristjek viser rekordbillige flypriser på 15 ruter med afrejse i uge 36 fra København og Billund.
Pristjekket er foretaget af Dansk Flyprisindex fra prissammenligningssiden travelmarket.dk, som har fulgt prisudviklingen på flybilletter siden 2009.

Rekordbillige flyrejser fra både Billund og København
Pristjekket viser, at gennemsnitsprisen for alle flyrejser fra både Billund og København aldrig har været lavere, og at 15 flyruter med afgang i uge 36 aldrig har været billigere. To af flyruterne har de billigste priser nogensinde målt i alle pristjekkets uger.

De to flyruter, der har de billigste priser målt nogensinde, er fra København til Prag, hvor prisen på en returbillet er målt til 224 kr., og fra København til Sydney, hvor prisen for en returbillet er målt til 5.199 kr.

De andre flyruter, som er målt til den billigste pris nogensinde i uge 36, er blandt andet disse:

Billund-Berlin - 150 kr.
Billund-Prag - 270 kr.
Billund-New York - 2.205 kr.
Billund-Beijing - 2.980 kr.
Billund-Bangkok - 3.072 kr.

København-Wien - 388 kr.
København-Los Angeles - 1.617 kr.
København-Dubai - 1.831 kr.

Siden 2012 er flyrejserne bare blevet billigere og billigere. Priserne for interkontinentale flyrejser i uge 36 er faldet med 36%, og prisen på europæiske flyrejser er faldet med 39%.

"Der er ikke noget, der tyder på, at priskrigen mellem flyselskaberne stopper lige med det samme. Jeg vurderer, at den intensive konkurrence vil fortsætte resten af 2019 og sikkert ind i 2020. Det betyder, at de i forvejen rekordlave flypriser vil falde til et endnu lavere niveau" - udtaler direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Om Dansk Flyprisindex
Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af prissammenligningssiden travelmarket.dk og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex:
Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Følg prisudviklingen i interaktiv graf her

Se priser i seneste Flyprisindex her

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.