Presse

PRESSEMEDDELELSE - 11 Aug 2022

Fortsat billige flybilletter til danskerne

I en tid hvor inflationen er på himmelflugt er godt nyt til de danskere, der vil flyve på storbyferie i Europa. Flybilletter er nemlig fortsat meget billige. 

Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. Pristjekket er foretaget med afrejse i uge 36.

Uanset om du rejser fra København eller Billund, så er gennemsnitspriserne på flybilletter klart billigere end niveauet før corona. Kun i 2021, under corona-pandemien, var flypriserne billigere.

Fra København
Gennemsnitsprisen for flybilletter fra København til de ti rejsemål i Dansk Flyprisindex er kun kr. 438. Det er hele 27% lavere end i 2019. Prisen på flyrejser til Amsterdam, London, Oslo og Paris er aldrig set billigere i uge 36.

Blandt de billige flybilletter fra København i uge 36 er følgende fly (alle direkte, t/r og inklusive skatter og afgifter):

London kr. 142
Rom kr. 375 
Berlin kr. 376
Paris kr. 417
Amsterdam kr. 398

Fra Billund
Vil du rejse fra Billund og ud i Europa er gennemsnitsprisen også meget lav. Gennemsnitsprisen for de europæiske destinationer i Dansk Flyprisindex er 17% billigere end i 2019 før corona-pandemien. Flybilletter til Amsterdam, Paris, Prag, Rom og Wien er målt til den laveste pris nogensinde i uge 36.

Blandt de billige flybilletter fra Billund i uge 36 er følgende (alle direkte, t/r og inklusive skatter og afgifter):
Prag kr. 102
London kr. 135
Wien kr. 150
Rom kr. 223
Paris kr. 352

Graf medeuropæiske flypriser fra Billund og København
 
Priserne er fundet på prissammenligningssiden travelmarket.dk den 9. august 2022.

"Priserne på flybilletter til europæiske rejsemål bliver ved med at trodse den generelle prisstigning i samfundet. Det er overraskende, når man tager den generelle inflation og decideret de stigende brændstofpriser med i betragtning.
Det skyldes den voldsomt hårde konkurrence, som der er blandt flyselskaberne i Europa, og i særdeleshed blandt lavprisflyselskaberne. Der er sat mange fly på vingerne, og efterspørgslen er ikke fulgt helt med udenfor højsæsonerne"
- vurderer adm. direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk

Om Dansk Flyprisindex
Dansk Flyprisindex udgives hver fjerde uge af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex:
Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.

Interkontinentalt: 
Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

Se alle priserne i Dansk Flyprisindex - Klik her 
Se interaktiv graf med flypriserne udvikling - Klik her 

Kontakt

Pressemeddelelser

Hvis du ønsker at modtage pressemeddelelser fra os, så skriv en e-mail til info@travelmarket.com.

Så sætter vi dig på listen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.