Rejseguide til Præmien

Fakta

Top
Lokalt navn
Saskatchewan Manitoba

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Forår, sommer og efterår er alle gode tidspunkter til rundrejse. Men hvis der skal ski på fødderne, er vinteren bedst. De mange festivaler i begge regioners byer finder sted om sommeren. Manitoba Stampede rodeo finder i slutningen af juli.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 05.00 i Saskatchewan og Manitoba.

Kultur og underholdning

I Saskatoon i Saskatchewan er der Folkfest, Jazzfestival og teater i august. I samme måned kan man i Regina opleve Trial of Louis Riel (dommen over Louis Riel), en historisk canadisk skikkelse, samt Buffalo days, byens største festival. I Winnipeg fejres der hvert år i august Folklorama, hvor de mange etniske grupper opfører og udstiller deres traditionsrige særpræg rundt om i byen. Fra maj til september er der festivaler med dans, musik og teater. Winnipeg kan også tilbyde hundeslædekørsel.

Overnatning / Hotel

Top
I Saskatoon findes der en håndfuld hoteller, der rangerer mellem 1 og 3 stjerner samt et par Inns og campingpladser. I Winnipeg findes der et bredere udbud i alle prisklasser. Der findes også gæstehuse og campingpladser. Bestil hotel i Præmien her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle større byer i Saskatchewan og Manitoba.

Alternativ transport

Air Canada har ruteflyvning i Saskatoon, Regina og Winnipeg. Der kører Greyhoundbusser og tog mellem byerne i området.

Specielle forhold

Top
Temperaturerne i Saskatchewan og Manitoba kan svinge fra - 45 om vinteren til 38 grader om sommeren. Sommerregnen bliver ofte fulgt af torden og nogle gange tornadoer. Om foråret kan der forekomme oversvømmelser efter vintre med megen sne.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.