COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Port-au-Prince

Seværdigheder Port-au-Prince

Den katolske katedral Notre Dame (Port-au-Prince)
Notre Dame Catholic Cathedral ligger i hovedstaden Port-au-Prince. Det er byens største katedral, og den stod færdig i 1915. Den er bygget i lyserøde og gule sten og har to store tårne på bygningens vestlige side.
Jernmoskéen i Port-au-Prince (Port-au-Prince)
Marché de Fer er bygget i 1889 af gammelt jern. Arkitektonisk er den østlig og ligner en arabisk moske, komplet med minareter. Den blev fremstillet i Paris og løseligt opført på byens marked Les Halles. I november 1891 blev moskéen indviet af præsident Florvil Hyppolite.
Katedralen Sainte Trinité Episcopalian (Port-au-Prince)
Arkitektonisk er kirken ret uinteressant, men indvendig er væggene dekoreret med fantastiske bibelske malerier. Der er malet af landets største "troskyldige" kunstnere. Heriblandt Philomé Obin, Vilson Bigaud og Castera Bazile.
Kirkegården i Port-au-Prince (Port-au-Prince)
Kirkegården i Port-au-Prince er umådeligt stor og fyldt med pastelfarvede grave. Nogle af de højtliggende gravkamre er større og mere pyntede end de fleste af husene byens slumkvarterer. Vær opmærksom på, at man sagtens kan finde åbne grave, hvor ligrøvere har været på togt.
Kunstmuseet - Musée dArt Haïtien (Port-au-Prince)
Musée d'Art Haïtien, der ligger i hovedstaden, har en meget fin fast samling af haitiansk kunst. Samlingen indeholder blandt andet storslåede værker af Hector Hyppolite, Philomé Obin og Robert S. Brice. Der er også skiftende udstillinger af dias og fotografier.
Maison Défly bygningen (Port-au-Prince)
I Port-au-Prince ligger Maison Défly, der er et storslået eksempel på kransekagearkitektur fra 1900-tallet. Der ligger et lille museum i huset med kreolske møbler.
Museet Panthéon National (Port-au-Prince)
Musée du Panthéon National, der ligger i Port-au-Prince, er et moderne og nærmest underjordisk museum. Navnene på de mænd, der sloges for uafhængighed er indgraveret i museets vægge, og der er en fast udstilling, der beskriver Haitis historie og kampen for uafhængighed.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.