Flyv til Perus mange top-seværdigheder

Billige flybilletter til Peru

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til byer i Peru

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,5
(146 bedømmelser)

Flyv til Perus mange top-seværdigheder

Vælger du at besøge Peru, har du gode muligheder for at vende hjem med masser af store oplevelser i bagagen. Med flybilletter til Peru i lommen er du nemlig sikker på at opleve nogle af de største seværdigheder i Sydamerika.

Machu Picchu

Perus nok mest kendte turistattraktion er de gamle inkaruiner ved navn Machu Picchu. De er et fascinerende syn, som du aldrig vil glemme. Machu Picchu blev glemt af historien og først genfundet i 1911, og i dag er Machu Picchu naturligvis optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

Cuzco

På din vej til Machu Picchu bør du tage ind om byen Cuzco. Brug nogle dage på at udforske byen, der byder på fantastisk majestætisk arkitektur og flotte ruiner, og så er der bare en dejlig stemning i byen.

Nazca-linjerne

Nazca linjerne er præcis som Machu Picchu optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Linjerne er en lang række kæmpestore tegninger – de største er mere end 200 meter lange. Tegningerne kan ses fra fly eller fra de lokale bakketoppe.

Titicaca-søen

Måske husker du navnet Titicaca-søen fra geografitimerne i skolen eller fra spændende naturudsendelser på TV. Titicaca-søen er med sin placering i 3.800 meters højde verdens højest placerede sø. Søen ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia.

Amazon-junglen

Når du er i Peru, har du også chancen for at opleve Amazon-junglen. Store dele af Amazonas i Peru er uspoleret, og det er en fantastisk oplevelse at besøge den – det kan varmt anbefales.

Hovedstaden Lima

Et besøg i Peru er ikke komplet uden et besøg i Lima, der er Perus hovedstad. Byen, der blev grundlagt i 1535, er fyldt med gamle kolonibygninger, flotte kirke og adskillige gode museer.

Flybilletter til Peru

Når du kigger efter flybilletter til Peru, er det oplagt at starte med at søge efter flybilletter til hovedstaden Lima, da en flybillet hertil næsten altid vil være det billigste valg. Det er altid en god idé at bestille din flybillet i god tid – ofte er det sådan, at jo tidligere du søger, jo billigere en pris kan du finde.
Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Peru:
København til Lima
6. november til 20. november fra kr. 4.699,-

De mest populære lufthavne i Peru

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.