Tjek nogle af de billige flybilletter til Nigeria

Billige flybilletter til Nigeria

Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Billige flybilletter til byer i Nigeria

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,5
(70 bedømmelser)

Tjek nogle af de billige flybilletter til Nigeria

Når du planlægger din rejse til Nigeria, så kan du med fordel lægge et besøg i hovedstaden Lagos ind i kalenderen. I de seneste år har byen vokset sig stor, og i dag indeholder byen nogle af de mest moderne elementer sammenlignet med andre storbyer i Afrika, og samtidig er der mulighed for at opleve rigtig mange interessante, lokalhistoriske seværdigheder uden for byerne.

Bliv for eksempel klogere på landets historie ved at besøge det nationale museum i Onikan i Lagos, som har masser af udstillinger om den nigerianske befolknings historie. Mange turister her benytter sig af muligheden for at få et minde med hjem, da der også sælges smukke nigerianske brugskunstværker, som er lavet af lokalbefolkningen ude i de små samfund på landet.

Tag ud af byerne og oplev den skønne natur

Der er også masser af slik til øjnene uden for Lagos og storbyerne. Et af de absolut smukkeste steder er de syv vandfald i Olumirin, men også byen Calabar er idyllisk og ligger i utroligt smukke omgivelser lige ved floden.

I det hele taget er det en god idé at tage ud i naturen. På vejen gennem nogle af nationalparkerne og reservaterne kan man blandt andet komme tæt på jungle-liv og leoparder, chimpanser, gorillaer og elefanter, og du har tilmed mulighed for at indlogere dig på et af de mange hoteller i området, som både tilbyder guidede ture og høj kvalitet inden for.

Det kan i det hele taget være en god idé at alliere sig med de officielle turistkanaler i landet, når man vil arrangere ture lokalt. På den måde får man det maksimale ud af turen og tiden, og så kommer du ikke til at overse nogle af mange spændende oplevelser, Nigeria kan byde på.

De mest populære lufthavne i Nigeria

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK