COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Montréal

Fakta

Top
Lokalt navn
Montreal
Indbyggere
1.700.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Montreal.

Bedste rejsetid

Top
Montreal er værd at besøge på alle årstider. Men mange foretrækker sommer og efterår, hvor en lang række festivaler sætter ekstra gang i byen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Sommer og efterår i Montreal er én lang række af festivaler, der begynder i juni med en 10 dages lang Festival International de Jazz, hvor en million publikummer strømmer ind i byen for at høre de mere end 1000 musikere, der spiller. Mange af dem verdensnavne. I august er der World Film Festival og Just for Laughs i Vieux Port området. Andre festivaler fejrer øl, alternative film, fransksproget verdensmusik og international madkunst. Hver lørdag i juli og hver søndag i juni bryder himlen over Montreals promenade ud i farver og ild, når fyrværkerihold fra hele verden kæmper om præmier i International Fireworks Competition.

Overnatning / Hotel

Top
Der er i omegnen af 24.000 værelser i Montréal fra 5 stjerner til 1. Udover grandiose og lavbudget hoteller kan man finde Bed & Breakfast, universitetsværelser, vandrerhjem og Turist Homes, der er ældre huse med en håndfuld værelser i et billigt prisleje. Bestil hotel i Montréal her

Lokal transport

Top

Taxi

Diamond Taxi, Lasalle og Champlain hedder de største taxiselskaber i Montréal. De har masser af vogne, og i langt de fleste tilfælde prajer man én første gang.

Alternativ transport

Busserne og Metroen i Montréal fungerer godt sammen. Man kan bruge sin billet til begge dele, og der er altid en af de 65 metrostationer i nærheden. Det er også et bredt udbud i cykel- og billeje. Vil man på en kompakt sightseeingtur, kan man vælge mellem motorbåd, færge, vandflyver, limousine, taxi, bus, hestevogn eller guidede ture til fods.

Specielle forhold

Top
Planlægger du et efterårs- eller sommerbesøg i Montréal, så bestil overnatning i god tid. Disse to årstider er spækket med festivaler, hvis tilskuere trækker kraftigt på byens hoteller og andre overnatningsmuligheder.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.