COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.740,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)

Kinabalu bjerget (Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak))
Det 4101 meter høje bjerg dominerer landskabet i Kinbalu Park. Det rejser sig over den tropiske regnskov, der rummer et fantastisk planteliv, og er kendt for sine mange orkidéarter Sin højde taget i betragtning er mount Kinabalu rimelig nemt at bestige, og det kan gøres på to dage, selvom man ikke er sit livs form.
Langhuse i landsbyen Segu Bunuk (Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak))
I landsbyen Segu Bunuk finder man de indfødte i Sarawaks traditionelle boligform, langhuse. Langhusene kan være op til 180 meter lange og 20 meter brede. Et langhus kan rumme op til 300 mennesker. Hver familie har sit eget aflukke, men det er på husets terrasse, at den meste aktivitet foregår. Her laves mad, repareres tøj og spises.
Orang Utan Rehabilitation Centre (Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak))
I dette center trænes orangutanger, der har været i fangenskab til at kunne klare sig i naturen. I træningen lærer de at finde mad og overleve i regnskoven. Der er god mulighed for at vandre i nationalparken rundt om centret.
Turtle Island National Park (Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak))
De tre skildpaddeøer ligger 40 kilometer nord for Sandakan. På disse øer kravler havskildpadderne i land for at grave deres æg ned i sandet. På øerne kan man se små skildpadder grave sig op af sandet og begive sig mod havet. Den eneste ø, der er tilgængelig for turister, er Pulau Seligan.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.