Flyv til forunderlige Madagaskar

Billige flybilletter til Madagascar

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Madagascar

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Flyv til forunderlige Madagaskar

Madagaskar er gennem de seneste år blevet udødeliggjort igennem tegnefilmene med løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melman, flodhesten Gloria og alle pingvinerne, der strander på Madagaskar og møder dansende lemurer, som ledes af den farverige lemurkonge, Julien.

Enestående naturoplevelser

Det farverige og helt specielle dyreliv i filmen findes også på Madagaskar, og lemurerne er et af de helt specielle dyr, som kun findes på Madagaskar, som er verdens fjerde største ø. 90% af øens dyr og planter findes faktisk kun her, og derfor er Madagaskar af nogle også betegnet som det ottende kontinent.

Er du lidt af en vandhund, så tilbyder Madagaskar dig et væld af forskellige oplevelser. Som fjerde største ø i verden er det ikke nogen overraskelse, at Madagaskar har en lang kyststrækning, og foruden hovedøen består Madagaskar af cirka 250 mindre øer. Den samlede kystlinje er på mere end 5000 kilometer, og langs disse kyster er der mere end 450 kilometer med koralrev.

Uanset om du er til dykning eller snorkling, så byder Madagaskar på et væld af farverige og imponerende oplevelser. Hvis du er heldig kan du både se de kæmpestore rokker, hvalhajer og havskildpadder, og der er et væld af farverige fisk og koraller.

Afslappende dage og spændende byliv

Er du mere til afslapning på stranden, er det også en god mulighed. Madagaskars mange kilometer strand, er enestående fantastiske med tropiske palmer, varmt, hvidt sand og det lækreste badevand – helt ideelt til afslapning.

Hovedstaden på Madagaskar hedder Antananarivo, og det er her, du flyver til, hvis du vil opleve denne helt specielle ø. Uheldigvis er det ofte svært af finde billige flybilletter til Madagaskar, så det gælder om at være grundig i din søgning og kende de bedste tricks.

Hent e-bogen om at finde billige flybilletter

Hvis du vil have gode råd om at finde billige flybilletter til Madagaskar og alle andre steder i verden, aå kan vi anbefale, at du henter vores bog, Sådan får du billigere rejser.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Madagascar:
København til Antananarivo
9. august til 23. august fra kr. 6.144,-

Bedøm rejsemål
4,6
(149 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Madagascar

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.