COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Kuwait City

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Al Kuwayt

Bedste rejsetid

Top
Rejser man til Kuwait City om sommeren, må man være forberedt på en dræbende varme og muligheden for sandstorme. De fleste vælger derfor at rejse til byen om vinteren, hvor temperaturen er mere human.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Det mest interessante at lave uden for de officielle turistområder er, hvis man som mand kan blive inviteret med til et privat kaffeslabberads. I Kuwait hedder det ikke et slabberads, men "diwaniya", og det er her mændene mødes om aftenen og diskuterer alt fra politik til sport.

Overnatning / Hotel

Top
Overnatningsmulighederne i Kuwait City begrænser sig til hoteller og lejlighedskomplekser. Begge muligheder findes i flere forskellige prisklasser. Hotellerne rangerer fra deluxe til første og anden klasse. Det er ikke et problem at få et værelse. Bestil hotel i Kuwait City her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Kuwait City. De kan nemt hyres på gaden, men de kører alle uden taxameter, så man bør aftale prisen, inden turen begynder.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.