Udsnit af en prægtig gylden tempelfacade med fine udskæringer og palmer mod en klar himmel.

Billige flybilletter fra København til Vientiane

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til Vientiane

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
22. maj 5. jun
CPH
VTE
VTE
CPH
Vietnam Airlines 3 stop
Vietnam Airlines SAS 2 stop
Fra kr. 5.827,- Vælg

Fra København til Vientiane

Det er let og enkelt at sammenligne flypriser til Vientiane fra flere hundrede rejsehjemmesider og finde den billigste flybillet til din rejse.
Travelmarket.dk scanner effektivt udbuddet af de bedste flybilletter, således at du slipper for det. Gør brug af denne søgemaskine, og få med det samme et overblik over de bedste tilbud på billetter til Vientiane ved at oplyse nogle enkelte kriterier. Ganske simpelt.
Befolkningen i Laos, som består af 6.219.000 indbyggere, er yderst venlig og imødekommende. Der masser af oplevelser i landet. Hvis du tager til hovedstaden Vientiane, er der rig mulighed for at besøge indbydende spisesteder, gå på museer, tage på indkøb og lignende. Du kan rejse videre til andre af Laoss byer og interessante steder fra Vientiane.
I Laos findes der flere øvrige lufthavne.

Du kan blandt andet flyve til følgende lufthavne i Laos:

  • Viengxay Airport
  • Vientiane
  • Luang Namtha Airport,Vi søger efter billetter til Vientiane hos både traditionelle flyselskaber, rejsebureauer og lavprisselskaber (low cost airlines) for at finde det flyselskab, som tilbyder den bedste flybillet til VTE. Vores software finder billetter til både indenrigsfly til Vientiane, samt billetter til og fra lufthavne i andre lande. Vi kan finde billige lokale forbindelser, rejser til andre lufthavne i Sydøst Asien, samt flyrejser til oversøiske destinationer. Vælger du linket til vores avancerede søgning herover, kan du finde rejser med flere strækninger, stop undervejs, eller få mulighed for at flyve ud til en destination og hjem fra en anden. Både returbilletter og enkeltbilletter (one-way billetter) kan søges på denne søgemaskine.