Billige flybilletter fra København til Basrah

Billige flybilletter fra København til Basrah

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til Basrah

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
6. jul 27. jul
CPH
BSR
BSR
CPH
SAS Qatar Airways 2 stop
Qatar Airways SAS 2 stop
Fra kr. 7.150,- Vælg

Fra København til Basrah

Travelmarket.dk har specialiseret sig i at scanne udbuddet af attraktive flybilletter, så du kan slippe for at bruge tid på det. På grund af det høje antal selskaber der sælger billetter til Basrah til attraktive priser, er det oftest uoverskueligt at vurdere, hvilket der er det billigste. Denne søgemaskine kan søge efter både returbilletter og enkeltbilletter (one-way billetter). For at finde det rejseselskab, som har den mest attraktive flybillet til BSR, søger vi efter billetter til Basrah hos både lavprisselskaber, traditionelle flyselskaber og rejsebureauer. Du kan med det samme få en fyldestgørende oversigt over de mest fordelagtige priser på flybilletter til Basrah, hvis du indtaster nogle enkelte kriterier på Travelmarket.dk. På Travelmarket.dk finder vi flybilletter til både indenrigsfly til Basrah, samt billetter til og fra destinationer i andre lande. Vi kan finde billige lokale forbindelser, billetter til andre lufthavne i Mellem-østen, samt flyrejser til oversøiske lufthavne.
Vil du finde rejsebilletter med stop undervejs, flere strækninger, eller vil du have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden, så vælg blot avanceret billetsøgning herover. Ganske simpelt.
I Irak er der mange andre lufthavne, som du kan erhverve billetter til.

Af andre lufthavne i Irak kan blandt andre nævnes:

  • Baghdad International Airport,
  • Erbil
  • Sulaymaniyah International AirportIrak er et land fuld af oplevelser, og befolkningen, som består af i alt 26.074.906 indbyggere, er yderst gæstfri. Det er en glimrende ide at tage til hovedstaden Bagdad, hvor du kan besøge lækre restauranter og gå på forskellige museer. Fra Bagdad kan du komme videre til andre af Iraks byer og spændende steder.

Populære lufthavne med fly til Basrah