Billige flybilletter til Hong Kong

Billige flybilletter til Hong Kong

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Hong Kong

Fra København

Fra Billund

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Hong Kong

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
22. jan 11. feb
CPH
HKG
HKG
CPH
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 4.186,- Vælg
18. jan 3. feb
CPH
HKG
HKG
CPH
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 4.304,- Vælg
12. sep 17. sep
CPH
HKG
HKG
CPH
Qatar Airways 1 stop
Qatar Airways 1 stop
Fra kr. 4.483,- Vælg
23. maj 29. maj
CPH
HKG
HKG
CPH
Qatar Airways 1 stop
Qatar Airways 1 stop
Fra kr. 5.046,- Vælg
25. maj 14. jul
BLL
HKG
HKG
BLL
Air France 1 stop
Air France 1 stop
Fra kr. 5.587,- Vælg
Bedøm rejsemål (223 bedømmelser)
4.6

Tag flyet til Hongkong

TE OG OPIUM: Den tidligere britiske koloni Hongkong er et resultat af en krig mellem Kina og Storbritannien om te og opium. I dag er Hongkong en fredelig del af Kina, og turister fra hele verden flyver hertil for at opleve den særegne blanding af øst og vest.

I det sydlige Kina ligger byen og området Hongkong. Den tidligere britiske kronkoloni blev oprettet i 1841 som følge af den Første Opiumskrig mellem briterne og kineserne.

Hongkong blev derefter et vigtigt handelscentrum, og pladsen på den lille ø blev hurtigt for trang. En lejeaftale om leje af New Territories i 99 år gav plads, så Hong Kong kunne udvikle sig.

I 1997 som føle af lejeaftalens udløb blev Hongkong igen kinesisk – og Hongkong er i dag en sand blanding af øst og vest.

Hvis du leder efter den bedste flybillet, er det en god ide at søge på Travelmarket.dk under flybilletter. Søgemaskinen gør det meget lettere at finde det helt rigtige luftfartsselskab blandt de mange flyselskaber. Vi hjælper med at finde den billigste flyvetur til Hongkong.

Pulserende by

Fra Victoria Peak er der en helt fantastisk udsigt ud over Hongkong-øen. Stedet har lige siden briterne ankom været det mest eksklusive kvarter, og kinesere fik først lov til at leve her efter Anden Verdenskrig.

Peak Tower er både et observationstårn og et indkøbscenter med gode, kvalitetsrestauranter, fine butikker og museer. Prøv endeligt The Peak Tram – togbanen – det er ganske behageligt.

Men man kan faktisk også gå op ad Peak Road, som begynder syd for Hongkong Zoologisk og Botaniske Have.

Stjernernes by

Især i Asien er Hongkongs filmindustri berømt, og The Avenue of Stars hylder de mange stjerner, der er kommet ud af Østens Hollywood.

Med mindeplader, håndaftryk og beskrivelser og naturligvis en Bruce Lee statue er stedet blevet et tilløbsstykke for turister i byen.

Damernes by

Ladies Market på Tung Choi Street er et kæmpemæssigt og meget farverigt marked på en over en kilometer lang strækning.

Markedet har fået sit navn efter de enorme mængde af tøj og tilbehør til kvinder, der langes over disken i boderne.

Her finder også de turister hen, som vil have ure, kosmetik, nylonstrømper, tasker, møbler, cd’er og nipsgenstande med sig hjem.

Liv 24 7

Promenaden Tsim Sha Tsui er et must, når man er i Hongkong. Tag en tur fra Clock Tower til Hung Hom. En spadseretur langs Tsim Sha Tsui promenaden fører også forbi Hongkong Cultural Centre, Hong Kong Space Museum, Hongkong Kunstmuseum og Avenue of Stars.

Det er en romantisk tur med et betagende syn, og det er her, man ser hundredvis af kærestepar gå hånd i hånd eller stå kyssende, mens de kigger på hinanden og Hongkongs skyline ud over Victoria-havnen.

Når solen går ned, kommer der liv i Temple Street Night Market. Varerne bliver lagt frem, og spåmænd kommer frem. Hvis man vil spås på ægte kinesisk vis, så er dette det helt rigtige sted.

Nipsgenstande, elektronik, ure, herretøj, jade og antikviteter granskes og bliver nøje beset inden køb. Samtidig er der masser af gode tilbud om god kinesisk mad.

Kina classic

Wong Tai Sin-templet er stedet, hvor “alle ønsker går i opfyldelse på anmodning”. Det gør selvfølgelig stedet overordentligt populært.

Tre religioner holder til i templet – taoisme, buddhisme og konfucianisme. Stedet er et stykke unik kulturhistorie og en arkitektonisk perle, der samtidig er et religiøst center.

Templet er en hyldest til den berømte munk fra det 4. århundrede, Wong Tai Sin, der også er kendt under navnet Huang Chu-ping.

Templet huser et dyrebart portræt af munke og er stedet, hvor kineserne beder for lykke, guddommelig vejledning og opfyldelse af spådomme. Det er det ægte, uforfalskede Kina.

Med de smarte værktøjer gebyrberegner, prisagent er det nemt at finde den billigste flybillet til Kinas pulserende Hongkong på Travelmarket.dk.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Hong Kong:
København til Hong Kong
10. maj til 31. maj fra kr. 2.982,-

De mest populære lufthavne i Hong Kong

Populære rejsemål i Central Asien

Find rejsen til Hong Kong her

Find inspiration til Hong Kong her