Flybilletter til Eritrea

Billige flybilletter til Eritrea

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Flybilletter til Eritrea

Vidste du at Eritreas hovedstad Asmara kan prale af den mest udsøgte samling af kolonial arkitektur i hele Afrika? Som en filmdekoration fra en tidlig italiensk film med vintage espressomaskiner og fremtrædende eksempler på Art Deco arkitektur.

Dankalia, i den sydlige del af landet, er derimod et af verdens mest ugæstfri landskaber: flad ørken skifter med isolerede bjergmassiver ind imellem afbrudt af dale dekoreret med tornede akacier.

Spar tid og sandsynligvis også penge ved at bruge travelmarket.dk’s flysøgemaskine, når du skal finde dine billige flybilletter til Eritrea. Med en enkelt søgning får du resultater fra hundredvis af onlinerejsebureauer, overskueligt sorteret efter pris og rejsetid. På den måde kan du hurtigt finde det tilbud, der passer dig bedst.

Du kan endda oprette en flyprisagent, så du hver dag får de bedste søgetilbud i din indbakke. Således kan du i ro og mag følge prisudviklingen på din billet, mens ‘robotterne’ arbejder for dig. Det er dog stadig dig, der skal afgøre, hvilken billet du vil købe.

Selv om Eritrea står overfor store prøvelser, er det paradoksalt nok stadig en af Afrikas mest fredfyldte, sikre og indbydende destinationer. Her er meget at komme efter. Asmaras stærkeste kort er bygningerne snarere end museerne. Det er dog umagen værd at stikke hovedet indenfor i Nationalmuseet.
Her kan du se udstillinger, som viser Eritreas forskellige etniske grupper og giver en grundlæggende introduktion til det traditionelle liv på landet. 100 km øst for Asmara kommer du til Massawa - der er afgangssted for ture til Dahlak øerne og for dykkerekspeditioner. Øgruppen Dahlak omfatter mere end 100 øer, hvoraf kun fire er beboede.
På de fire øer er der et samlet befolkningstal på 2500, og her opretholdes traditionel levevis med fiskeri og gede- og kamelflokke. De ubeboede øer tiltrækker et stort antal ynglefugle fra hele rødehavsområdet.

Find billige flybilletter til Eritrea her.

Find rejsen til Eritrea her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK