Rejseguide til Den caribiske kyst

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Caribbean Coast

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er sol på den caribiske kyst det meste af året. Hvis man vil undgå den helt varme tid, kan det være godt at rejse dertil mellem december og maj, hvor der er lidt køligere og sjældent regn.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 på den caribiske kyst. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 på den caribiske kyst.

Kultur og underholdning

I februar er der Holetown festival. Her fejrer man de første tilflyttere fra England, der kom i 1627. Festivalen varer flere uger med gademarkeder, musikfestival og et gadeløb. De fleste andre festivaler foregår i eller omkring hovedstaden Bridgetown.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder på den caribiske kyst. Der er hoteller i alle prisklasser og for enhver smag. Derudover er der, specielt på den sydlige del af kysten, gode muligheder for at leje et hus eller en lejlighed. At leje en lejlighed er en af de billigste overnatningsformer på øen. Bestil hotel i Den caribiske kyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er mange turister på den caribiske kyst og derfor også mange taxier. Det er ikke noget problem at hyre en taxi i området. Det kan dog være en god ide at aftale prisen inden turen, da de ikke kører med taxameter.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.