COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til De Maritime Provinser

Fakta

Top
Lokalt navn
The Maritimes
Indbyggere
1.326.000 (De Maritime Provinser og New Foundland)

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Om sommeren er klimaet i de Maritime Provinser og New Foundland varmt. Derfor er der mange turister på denne årstid. Hvis man vil se hvaler, er der flest om efteråret. De Maritime Provinser og New Foundland er gode på alle tider af året, men er det vintersport, der lokker, er det naturligvis om vinteren, man skal lægge vejen forbi.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 i New Brunswick, Nova Scotia og på Prince Edward Island. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.30 på New Foundland.

Kultur og underholdning

I Saint John i New Brunswick fejres byens grundlæggelse hvert år i juli. Det er en farverig paillet af dans, optræden og gamle klæder. I Nova Scotia er der ofte parader med sækkepiber og mænd i kilt. De såkaldte "Highland Games" afholdes i stort antal sommeren over. Nordamerikas største sportsbegivenhed er Saint John's Regatta. Den finder hvert år sted på Quidi Vidi søen ved byen Saint John's i New Foundland.

Overnatning / Hotel

Top
De Maritime Provinser og New Foundland har gode overnatningsmuligheder. Både i den dyre og billige ende. Men visse steder skal man bestille i forvejen, da der kan blive i overbooket i turistsæsonen. Bestil hotel i De Maritime Provinser her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i de største byer i De Maritime Provinser og New Foundland. De største selskaber hedder Yellow Cab og White Cab Company.

Alternativ transport

VIA-Rails tog kører over det meste af De Maritime Provinser og New Foundland, yderligere er der lokal busdrift i de større byer, ligesom transporten mange steder foregår via færger.

Specielle forhold

Top
Der er mange indbyggere i De Maritime Provinser og New Foundland, der kun taler fransk, så hvis man kan et par gloser er det fint.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.