Costa Rica – fyldt med NATURLIGE oplevelser

Billige flybilletter til Costa Rica

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Costa Rica

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Costa Rica – fyldt med NATURLIGE oplevelser

Lige så lille som Costa Rica er, ligeså store og mange er de naturoplevelser, du kan opleve i landet. Costa Rica er en sand natur-perle, og du kan med billige flybilletter komme til at opleve det hele.

Costa Rica ligger i den sydlige del af Mellemamerika og grænser op til Nicaragua mod nord og Panama mod syd. Mod øst ligger Costa Rica ud til Det Caribiske Have og mod vest til Stillehavet.

Mellem disse 4 grænser kan du opleve det rige costa ricanske dyre- og planteliv i uigennemtrængelige regnskove, imponerende vulkaner, skyskove og selvfølgelig også smukke, palmefyldte badestrande.

Det var Christoffer Columbus, der ”opdagede” Costa Rica. Costa Rica betyder den rige kyst, og Columbus håbede på at finde store rigdomme i landet. Han tænkte sikkert ikke på, at de store rigdomme, som folk besøger landet for i dag, er alle landets oprindelige naturlige ressourcer.

Turismen er i dag en af Costa Ricas vigtigste indtægtskilder, og der er, som skrevet tidligere, masser af store oplevelser i vente for dig i Costa Rica – så det er bare at pakke kufferten, finde billige flybilletter til Costa Rica og komme afsted.

Blandt de smukke og eksotiske fugle, som du kan se i Costa Rica, er der adskillige kolibri-arter, farverige papegøjer og majestætiske tukaner, men du kan også opleve kondorer, duer og mange andre slags.

Der findes mere end 3.000 forskellige slags sommerfugle i Costa Rica. Blandt de større dyr kan du være heldig at se jaguarer eller pumaer, men der er betydeligt større chance for at se forskellige aber, havskildpadder samt farverige slanger og frøer (begge kan være giftige).

Flybilletter til Costa Rica

Når du skal finde din flybillet til Costa Rica, er det altid en god idé at booke i god tid og begynde din søgning i endnu bedre tid.

Når du har lavet en søgning på vores flysøgemaskine, kan du oprette en flyprisagent, og du vil fremover dagligt få tilsendt en mail med den aktuelle flypris.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Costa Rica:
København til San Jose
14. januar til 25. februar fra kr. 3.954,-

Bedøm rejsemål
4,5
(176 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Costa Rica

Populære rejsemål i Mellemamerika

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.