Rejseguide til Bridgetown

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Bridgetown
Indbyggere
7500
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i Bridgetown. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 i Bridgetown.

Bedste rejsetid

Top
Bridgetown kan sagtens besøges året rundt, men på grund af vejret kan det være mest behageligt fra december til maj. Disse månederne er lidt køligere og mere tørre end resten af året.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er forskellige festivaler og koncerter i Bridgetown og resten af landet. De fleste festivaler ligger dog ikke fast, og datoerne kan derfor veksle. Der ligger ofte en del jazz-koncerter i begyndelsen af året omkring januar/februar. Derudover er der blandt andet the Crop-Over Festival, hvor man fejrer sukkerrørs høsten. Festivalen strækker sig over tre uger og fejres på det meste af øen. Festivalen ligger som regel midt i juli. Resten af året er der diverse andre festivaler - både historiske og kulturelle. I april måned er der et nidags langt karneval.

Overnatning / Hotel

Top
I og omkring Bridgetown finder du rigtig mange hoteller. Der findes alt lige fra luksuriøse femstjernede hoteller til mindre, hyggelige hoteller. Der er også god mulighed for at leje et hus eller en lejlighed i byen. Overnatningsmulighederne er generelt bedre, men også dyrere på vestkysten, hvor Bridgetown ligger, end på østkysten. Bestil hotel i Bridgetown her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Bridgetown, og det er derfor ret nemt at hyre en. De har ikke noget taxameter, og det er derfor en god ide at aftale prisen, inden turen starter.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.