Rejs til Bosnien-Hercegovina

Billige flybilletter til Bosnien-Herzegovina

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Bosnien-Herzegovina

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Rejs til Bosnien-Hercegovina

Bosnien-Hercegovina er desværre langt fra toppen af de fleste ønskelister til rejsen, og det er en skam. Bosnien-Hercegovina byder på skønne landskaber, nogle få skønne strande og mange andre oplevelser.

Vi har samlet nogle highlights fra Bosnien-Hercegovina, som måske giver dig lyst til at besøge landet.

Den gamle bydel i Sarajevo

Bosnien-Hercegovinas hovedstad Sarajevo bør være oplagt at besøge, hvis du kommer til Bosnien-Hercegovina. Den vel nok vigtigste attraktion er den gamle bydel. Bydelen er altid fyldt med masser af mennesker, der spadserer rundt blandt butikker, moskeer og gamle pladser.

Den gamle bro i Mostar

Mostars gamle bro er nok det mest kendte monument i Bosnien-Hercegovina. Broen er blevet kåret som en af de 20 smukkeste broer i verden. Byen Mostar er i øvrigt opkaldt efter broen gamle vogtere (Mostari), som passede på broen i Middelalderen.

Vandfaldet i Jajce og vandfaldene i Kravice

Hvem skulle have troet det! - Men nogle af verdens flotteste vandfald ligger faktisk i Bosnien-Hercegovina. Midt i byen Jajce ligger vandfaldet Pliva, et 17 meter højt og meget smukt vandfald. Cirka 40 kilometer fra Mostar ligger de måske endnu mere imponerende Kravice vandfald. Her vælter vandet ud adskillige steder og skaber et helt fantastisk syn.

Una national parken

Nogle af de største naturoplevelser i Bosnien-Hercegovina finder du i Una national parken. Her er, selvfølgelig, flotte vandfald. Men også et rigt dyre- og planteliv ved Unac floden og i Unac kløften.

Hutovo blato national parken

Hvis du er interesseret i fugle kan det anbefales at kigge forbi denne national park under dit besøg i Bosnien-Hercegovina. Mange forskellige arter stopper her under deres træk mod Nordafrika.

Flybilletter til Bosnien-Hercegovina

Du kan søge efter flybilletter til Bosnien-Hercegovina i søgeboksen øverst på siden. Det er altid en god ide, at på forskellige afrejse- og hjemrejsedatoer, ligesom det kan være en god idé at være fleksibel med afrejsedatoer. I skrivende stund kan man komme billigt fra Billund til Zadar i Kroatien med Ryanair, og derfra selv rejse videre til Bosnien.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Bosnien-Herzegovina:
Billund til Sarajevo
16. november til 20. november fra kr. 265,-

Bedøm rejsemål
4,5
(200 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Bosnien-Herzegovina

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.