Oplev mulighedernes Bangladesh med billige flybilletter

Billige flybilletter til Bangladesh

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Bangladesh

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Oplev mulighedernes Bangladesh med billige flybilletter

Bangladesh er et skønt land, hvor alle typer af rejsende har sin plads. Landet er beliggende i det sydlige Asien med kilometervis af kyststrækning ud til Den Bengalske Bugt. Landet har en interessant og livlig storby, verdens længste strand og tusindvis af historiske seværdigheder. <7b>

Klimaet i landet er fantastisk med sol og varme temperaturer året rundt. Prisniveauet er meget lavt og befolkningen er kendt for sin venlighed og gæstfrihed. I det sydlige Bangladesh kan man tage på luksuriøse og afslappende badeferier, i hovedstaden Dhaka kan man tage på storbyferie og i landets mindre byer kan man tage på ægte opdagelsesrejse.

Med billige flybilletter er det endnu en god grund til at besøge Bangladesh, hvor solen, glæden, historien og naturen sætter gode betingelser for en uforglemmelig rejse.

Strand, opdagelse og storby i Bangladesh
I de tre sydlige byer Chittagong, Phatuakhali og Bhola finder man kilometervis af sandstrande med hoteller, hostels og ressorts. Byerne hævder at have verdens længste strand, samt en strand hvorfra man både kan se solen stige op og ned. Byernes ressorts er meget prisvenlige, især taget deres høje kvalitet og serviceniveau i betragtning.

I hovedstaden Dhaka, som har intet mindre end 18 millioner indbyggere, kan man opleve en meget livlig, interessant og pulserende hovedstad. Hovedstaden rummer alt hvad man forventer af en asiatisk storby og mere til. Det er også her, at landets natteliv udfolder sig bedst.

Da befolkningen er kendt for sin venlighed og gæstfrihed kan man sagtens rejse på opdagelse i hele landet. Mange af Bangladesh’ mindre byer oplever sjældent udenlandske rejsende og sætter derfor stor pris på at have dem i byen.

Bangladesh er virkelig et mulighedernes land, hvor alle typer af rejsende har mulighed for at sammensætte en solrig, sjov og interessant ferie.

Bestil dine billige flybilletter til Bangladesh.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Bangladesh:
København til Dhaka
5. december til 20. december fra kr. 5.096,-

Bedøm rejsemål
4,6
(202 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.