Billige flybilletter til Bahamas

Billige flybilletter til Bahamas

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Da Columbus “stødte på” Bahamas i 1492 tænkte han sikkert ikke på, at det mange år ville blive en rent turistparadis. Du kan finde de bedste og billigste flybilletter ved hjælp af søgeformularen nedenfor.

Billige flybilletter til Nassau

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
29. jul 13. aug
CPH
NAS
NAS
CPH
Delta Airlines 1 stop
Delta Airlines 2 stop
Fra kr. 6.431,- Vælg
Bedøm rejsemål (230 bedømmelser)
4.6

Bahamas – er lille paradis i Caribien

HVIDT OG LYSERØDT SAND: Ikke langt fra Floridas kyst ligger det smukke ørige Bahamas. Bahamas består af mere end 700 smukke øer med tusindvis af smukke strande. Her er strande med smukt hvidt sand og så de specielle strande med lyserødt sand.

Hvis du vil finde flybilletter til Bahamas kan du med fordel bruge vores søgemaskine, hvor vi sammenligner priser på flybilletter fra mange forskellige flyselskaber og rejsebureauer. Mere end websider 800 i alt.
Mange af de hvide og lyserøde strande på Bahamas er blevet kåret som nogle af verdens bedste i forskellige magasiner og undersøgelser, og foruden farven på sandet er de kendt for det turkisblå vand og og det fine bløde sand. Blandt de bedste strande på Bahamas er Treasure Cay Beach, Gold Rock Beach, Cape Santa Maria Beach og Harbour Island Beach.

Dykning på Bahamas

Det kommer nok som en overraskelse for mange, men Bahamas er faktisk hjemsted for verdens tredje største koralrev, og dette gør naturligvis Bahamas til et oplagt feriemål for dykkere. Foruden at have verdens tredje største koralrev byder Bahamas og på mange andre fantastiske dykkeroplevelser. På Bahamas kan du dykke med delfiner og hajer, dykke i huler, dykke blandt gamle skibsvrag og selvfølgelig dykke blandt tusindvis af farverige fisk og koraller.

Andre seværdigheder på Bahamas

Vælger du at besøge Bahamas får du også adgang til mange andre seværdigheder. Du kan blandt andet se papegøjer, flamingoer og mange andre flotte fugle, vandre på smukke stier i naturen samt selvfølgelig også spadsere rundt i alle øgruppens spændende caribiske byer og meget meget andet.

Flere gode råd til at finde en billig flybillet til Bahamas

For at give dig den bedste mulighed for at komme billigt til Bahamas har vi skrevet bogen “Sådan får du billigere rejser”. I bogen får du blandt andet gode råd om at finde billige flybilletter, billige hoteller og billig billeje.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Bahamas:
København til Nassau
14. september til 25. september fra kr. 4.773,-

De mest populære lufthavne i Bahamas

Populære rejsemål i Caribien