COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Ardennerne

Ardennerne
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 764,- Fra 786,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Ardennerne

Frihedsmuseet i Diekirch (Ardennerne)
Byen Diekirch 40 minutter uden for Luxembourg by huser et særdeles spændende Frihedsmuseum med beretningen om Luxembourgs befrielse fra den tyske besættelse i 1944 og 1945. Diekirch har desuden været gennemfartsby for romerne, der har været så venlige at efterlade sig en række spændende mosaikker.
Landsbyen Vianden (Ardennerne)
Vianden er en lille landsby, der breder sig på begge sider af Our floden. Byen har et flot restaureret slot, der har rødder helt tilbage til det 9. århundrede. Slottet har været ødelagt at både brand og jordskælv, men er blevet nænsomt genopbygget. Vianden har også været hjemsted for den franske forfatter Victor Hugo under dennes eksil.
Byen Clervaux (Clervaux)
Clervaux i Ardennerne er dels i sig selv en smuk og fascinerende by ved bredden af Clerve-floden, dels er den nabo til en borg fra det 15. århundrede, der troner fra klipperne over byen. Ydermere kan byen byde på et stort Benedektiner kloster med en fin gård, som man kan snige sig til et glimt af.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Ardennerne
By: 
• Clervaux
• Luxembourg
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.