COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Quebec City

Seværdigheder Quebec City

Bydelen Quartier Petit Champlain (Quebec City)
Sådan hedder Québecs ældste bydel, der ligger på bredden af St. Lawrence floden under de høje klipper og resten af byen. Her i de smukke og velplejede huse finder du masser af hyggelige caféer, restauranter, kunstbutikker og værksteder, som dukker op en efter en på en gåtur gennem de smalle brostensbelagte gader.
Fæstningen La Citadel (Quebec City)
Udsigten over St. Lawrence floden og den gamle bydel er flot fra højeste punkt på Cap Diamant, hvor det 150 år gamle fæstningsværk La Citadel ligger. Fortet er den største befæstede base, der stadig benyttes i Nord Amerika. Byggeriet af det store fort blev påbegyndt af franskmændene i 1832 og færdiggjort af englænderne i 1850. Traditionsbundne kanonsalutter høres ind i mellem fra fortet, der rummer et museum i et gammelt krudtlager.
Gaspéhalvøen (Quebec City)
Det ene idylliske fiskerleje efter det andet dukker frem, når man tager turen langs kysterne omkring den smukke Gaspéhalvø. I midten ligger Québecs højeste bjerg, Mount Jaques Cartier, der rejser sig 1.286 meter op over de tætte skove og øvrige bjerge. Tag turen til den sydlige del af halvøen, hvor små eksotiske blomster og planter vokser i parken Jardin Métis.
Pladsen Place dArmes (Quebec City)
Begynd gåturen fra Place d'Armes, en stor plads, (omkranset af det gamle franske styres bygninger) der dannede rammen om politiske taler og militærparader. Syd for pladsen finder du også det ekstravagante, men flotte Chateau Frontenac hotel, som er blevet Québec City's varemærke, siden det stod færdigt i 1925.
Vieux Québec kvarteret (Quebec City)
Québecs gamle bydel, der ligger på atlanterhavskysten, puster århundreders historie ind i enhver, der tager en spadseretur gennem de brostensbelagte gader med de mange franske restauranter, kunstbutikker og værksteder. Læg også vejen forbi den gamle havn, der blev grundlagt i det 17. århundrede, og gå en tur på promenaden med de mange handels- og krydstogtskibe, der ligger forankret.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Calgary
• Montréal
• Ottawa
• Quebec City
• Toronto
• Vancouver
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.