Indløs billig billet til Ruslands stolthed Skt. Petersborg

Billige flybilletter fra København til St Petersburg

Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Fra København til St Petersburg

Vi har på Travelmarket.dk specialiseret os scanne udvalget af de billigste billetter, således at du kan bruge din tid på andre formål. Det er besværligt at finde ud af hvilke billetter til St Petersburg, der er de billigste, på grund af mængden af rejseselskaber der udbyder prisbillige rejser til denne destination. Både enkeltbilletter og returbilletter kan søges på denne søgemaskine. På Travelmarket.dk finder vi billetter til både indenrigsfly til St Petersburg, samt til og fra destinationer i andre lande. Vi kan finde de billigste lokale forbindelser, forbindelser til andre steder i Østeuropa, samt flybilletter til oversøiske destinationer. Vi søger efter flybilletter til St Petersburg hos både lavprisselskaber (low cost airlines), traditionelle flyselskaber og rejsebureauer for at finde det selskab, som har den bedste billet til LED. Ved at oplyse nogle enkelte kriterier på Travelmarket.dk får du ganske nemt et fyldestgørende overblik over de bedste priser på billetter til St Petersburg.

Rusland har flere andre lufthavne, som du kan få rejsebilletter til.

Du kan blandt andre flyve til følgende lufthavne i Rusland:

  • St Petersburg
  • Cheboksary,
  • Kazan

Rusland er et land fuld af oplevelser, og befolkningen, som er på i alt 140.041.246 indbyggere, er meget gæstfri. Det kan i høj grad anbefales at besøge hovedstaden Moskva, hvor du kan besøge lækre restauranter og se forskellige museer. Fra Moskva kan du rejse videre til andre af Ruslands byer og interessante steder.
Det er nemt og bekvemt at sammenligne priser til St Petersburg fra hundredvis af rejsehjemmesider og finde den billigste billet til din flyrejse. Vælger du linket til vores avancerede billetsøgning herover, kan du søge efter en tur med stop undervejs, flere strækninger, eller få muligheder for at flyve ud til en destination og hjem fra en anden.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK