Kontakt os

Travelmarket er en rejsesøgemaskine.

Vi kan derfor ikke hjælpe dig personligt med at finde rejser eller rejseselskaber, eller svare på praktiske spørgsmål vedrørende rejser.
For mere information om annoncering på Travelmarket - læs mere her

FAQ

Vi tilbyder, at du i én søgning får overblik over udbuddet af flybilletter og rejser i markedet. Du køber rejsen hos de forskellige rejseselskaber, ikke af Travelmarket.

Jeg har fundet en rejse, som jeg gerne vil købe
Ved hver pris finder du enten link til eller kontaktdetaljer for rejseselskabet.

Du køber rejsen on-line på rejseselskabets webside, eller via telefonisk / mail-kontakt til rejseselskabet.

Jeg har fundet en forkert pris på Travelmarket
Travelmarket indhenter og præsenterer priser fra mere end 1.000 forskellige rejseselskaber, hvorfor fejl desværre ikke helt kan undgås.

Såfremt du opdager en fejl hører vi meget gerne fra dig. For at identificere og efterfølgende rette fejlen har vi brug for konkrete info. om flg. – rejsetype (flybillet, charter…), afrejse- og hjemrejselufthavn, rejsedatoer, samt naturligvis beskrivelse af selve fejlen. Brug venligst kontaktformularen herunder.

Jeg har fundet og købt en rejse online, og jeg har et spørgsmål
Du vil modtage en mail/billet fra rejseselskabet, og af den fremgår kontaktdetaljer på det rejseselskab, som har solgt billetten. Det er dem du skal kontakte i forbindelse med din reservation.

Måske er svaret på vores Facebook side?
En god idé er. også at tjekke vores Facebook side - her finder du spørgsmål og svar fra andre af vores brugere.

Skriv til os
Har du ikke fundet et svar på dit spørgsmål, så kan du skrive en e-mail til os på info@travelmarket.com.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK