Pressemeddelelser fra Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk

Alle pressemeddelelser

Presseforside » Pressemeddelelser
PRESSEMEDDELELSE - 27 Aug 2015

Her er efterårets billigste charterrejser

Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk har foretaget et pristjek på charterrejser i efteråret for at finde ud af, hvornår det er billigst at rejse. Pristjekket viser de billigste charterrejser med afrejse fra uge 37 til uge 48.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 11 Aug 2015

Pristjek: Nu venter der lavere flypriser

To pristjek foretaget af Dansk Flyprisindex fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk viser, at priserne på flybilletter fortsætter med at falde. Flere strækninger er endda nede på et rekordlavt niveau.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 1 Jul 2015

Lige nu historisk billige charterrejser til Grækenland

Den græske krise sætter sine tydelige spor i priserne på rejser til Grækenland. Lige nu er der historisk lave priser på charterrejser til de græske ferieøer her i højsæsonen. Et pristjek foretaget af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk viser priser fra 1.399 kroner for en uges ferie med fly og hotel. I de tidligere år har priserne for de billigste rejser ligget på et niveau mellem 2.000 og 3.000 kroner.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 25 Jun 2015

Fortsat billige afbudsrejser i skolernes ferie

Til trods for det kølige danske sommervejr er det stadigvæk muligt at finde 1 uges afbudsrejser til priser fra 1.496 kroner inkl. hotel. Det viser et pristjek foretaget af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 19 Jun 2015

Vejret påvirker priserne på rejser i højsæsonen

En kombination af det kolde danske junivejr og et reduceret udbud af charterrejser i år, betyder, at rejsepriserne lige nu er op til 20 procent højere end på samme tidspunkt sidste år.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 15 Jun 2015

Sådan finder du vej til charterarrangørernes billige flybilletter

Tidligere har charterarrangørerne haft en slags monopol på at flyve til de populære sol- og badedestinationer som eksempelvis Mallorca, Kreta og Rhodos. Men igennem de senere år har ruteflyselskaberne åbnet mange nye ruter til disse populære feriedestinationer i direkte konkurrence med charterarrangørerne, og nu bliver det for første gang mere overskueligt at sammenligne priser på flybilletter med charter- og rutefly.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 20 Apr 2015

Historisk billige flybilletter til Australien

Nu viser konsekvensen af priskrigen i luften sig for alvor med rekordbillige flybilletter fra København til Sydney på bare 5.530 kroner for en returbillet. Det viser det 76. udgave af Dansk Flyprisindex.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 19 Mar 2015

Flypriserne i frit fald

Der er priskrig i luften, og flyselskaberne kæmper indædt om kunderne. Det betyder lavere flypriser til forbrugerne, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt, selvom fagforeningen 3F har sat sig for at stoppe Ryanair i Københavns Lufthavn.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 23 Jan 2015

Stadig gode muligheder for billig storbyferie i vinterferien

Uge 7 og 8 er de mest populære uger at holde ferie i for danskerne, og der er ingen grund til at fortvivle, hvis man ønsker at tage på storbyferie og endnu ikke har fået købt sine flybilletter. Man kan komme afsted for mindre end 1.000 kr. t/r.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 11 Jan 2015

Gennembrud for dansk rejsesøgemaskine

En længe efterspurgt tjeneste blandt forbrugerne er nu færdigudviklet af den danske rejsesøgemaskine Travelmarket.dk. Nu er det muligt at sammenligne priser på fly, hotel og charterrejser i én og samme søgning.
Læs mere
1 -  10    160

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK