Pressemeddelelser fra Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk

Alle pressemeddelelser

Presseforside » Pressemeddelelser
PRESSEMEDDELELSE - 8 Sep 2016

Rekordlave interkontinentale flypriser fra Billund og København

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, viser de laveste flypriser til 9 ud af 10 interkontinentale destinationer fra både Billund og København.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 11 Aug 2016

Flypriserne er fortsat i frit fald

Den intensive priskrig i luften fortsætter, og flyselskaberne konkurrerer hårdere end nogensinde om kunderne.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 21 Jun 2016

Rekordbillige rejser i skolernes sommerferie

Lige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel til bare 798 kr. i den kommende weekend, når skolernes sommerferie er begyndt.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 21 Apr 2016

Rekordbillige flypriser til europæiske storbyer i maj

Foråret er højsæson for storbyferier, og planlægger man en storbyferie i maj måned, er der udsigt til, at man kan komme meget billigt afsted.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 4 Mar 2016

Rekordbillige flybilletter fra Billund til Asien

Et nyt pristjek fra Dansk Flyprisindex viser, at flybilletter fra Billund til flere asiatiske destinationer har nået et rekordlavt niveau. Blandt andet er det billigere end nogensinde at flyve til Beijing og Tokyo fra Billund.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 16 Feb 2016

Her er Danmarks bedste rejseblog

For få år siden indeholdt danske rejseblogs typisk dagbogsagtige tekster, der mest var henvendt til familie og venner. Men i dag er flere danske rejseblogs blevet til personlige rejsemagasiner fyldt med flotte billeder, gode rejseråd og velskrevne tekster.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 28 Jan 2016

Uge 8 er den billigste oversøiske rejseuge nogensinde

Der er godt nyt til alle de danskere, som vil rejse oversøisk i 2016. Et nyt pristjek af flyrejser i uge 8 viser den laveste gennemsnitspris for oversøiske flyvninger nogensinde både ud af Billund og København.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 4 Jan 2016

Der venter rekordbillige flybilletter i 2016

Der har været flere forudsigelser, om at priser på flybilletter vil falde i 2016, og et pristjek viser, at hvis man kan rejse i uge 4 i januar, så venter der historisk billige rejser. Så noget tyder på, at det bliver en fest for forbrugerne, uanset om de vil rejse til europæiske eller oversøiske destinationer i det kommende års tid.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 28 Dec 2015

Rejsesøgemaskine tilbyder flybilletter med prisgaranti

Det har længe været en jungle at finde rundt blandt de mange billige flybilletter fra flyselskaber og rejsebureauer. Der er stor konkurrence mellem flyselskaberne, som åbner nye ruter og øger kapaciteten, og priserne går op og ned. Så hvornår ved forbrugerne om den flypris de har fundet, er den billigste i markedet?
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 28 Okt 2015

Rekordbillige oversøiske flyrejser

Intet tyder på, at priskrigen på flybilletter til oversøiske destinationer får en ende. Priserne har været i frit fald i de sidste par år og er endt i et rekordlavt niveau i 2015. Flyselskaberne kæmper indædt om kunderne på de populære destinationer, og det giver billigere flypriser til forbrugerne, og en luftfartsekspert forventer, at flypriserne falder yderligere i 2016.
Læs mere
1 -  10    171

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK