Alle pressemeddelelser

Presseforside » Pressemeddelelser
PRESSEMEDDELELSE - 30 Mar 2017

Det er nu billigere at flyve langt fra Billund end Hamborg

Der er rekordbillige flybilletter fra Billund lufthavn til både øst og vest. Prisen på flybilletter til New York og Bangkok fra Billund Lufthavn er i det laveste niveau nogensinde, og Billund Lufthavn er nu billigere end Hamborg, når rejsen gælder de interkontinentale destinationer. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 10 Mar 2017

Danskerne vil rejse for skattepengene

Op mod 3 ud af 4 danskere forventes i år at få penge tilbage i skat, og prissammenligningssiden Travelmarket har spurgt brugerne, hvad de vil bruge pengene på, hvis de får penge tilbage i skat. Her er tendensen ganske klar, og det er godt nyt for rejsebranchen. For blandt de rejsende vil langt de fleste bruge alle eller nogle af deres skattepenge på rejser og ferie.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 23 Feb 2017

Flyv fra hele Danmark til Kina for under kr. 3.000

Ifølge det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex er flypriserne til Kina placeret i et rekordlavt niveau. Uanset om du flyver fra Aalborg, Billund eller København, kan du komme til Kina for under kr. 3.000.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 12 Jan 2017

2016 bød på rekordbillige flybilletter

Flypriserne i 2016 blev de laveste nogensinde, viser en undersøgelse foretaget af sammenligningssiden travelmarket.dk. Priserne er i de seneste fem år kun gået en vej - nedad, og noget tyder på, at det også her i 2017 bliver en fest for forbrugerne, uanset om man vil rejse til europæiske eller oversøiske destinationer.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 8 Sep 2016

Rekordlave interkontinentale flypriser fra Billund og København

Det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, viser de laveste flypriser til 9 ud af 10 interkontinentale destinationer fra både Billund og København.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 11 Aug 2016

Flypriserne er fortsat i frit fald

Den intensive priskrig i luften fortsætter, og flyselskaberne konkurrerer hårdere end nogensinde om kunderne.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 21 Jun 2016

Rekordbillige rejser i skolernes sommerferie

Lige nu er det muligt at komme sydpå i en uge med fly og hotel til bare 798 kr. i den kommende weekend, når skolernes sommerferie er begyndt.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 21 Apr 2016

Rekordbillige flypriser til europæiske storbyer i maj

Foråret er højsæson for storbyferier, og planlægger man en storbyferie i maj måned, er der udsigt til, at man kan komme meget billigt afsted.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 4 Mar 2016

Rekordbillige flybilletter fra Billund til Asien

Et nyt pristjek fra Dansk Flyprisindex viser, at flybilletter fra Billund til flere asiatiske destinationer har nået et rekordlavt niveau. Blandt andet er det billigere end nogensinde at flyve til Beijing og Tokyo fra Billund.
Læs mere
PRESSEMEDDELELSE - 16 Feb 2016

Her er Danmarks bedste rejseblog

For få år siden indeholdt danske rejseblogs typisk dagbogsagtige tekster, der mest var henvendt til familie og venner. Men i dag er flere danske rejseblogs blevet til personlige rejsemagasiner fyldt med flotte billeder, gode rejseråd og velskrevne tekster.
Læs mere
1 -  10    175

Kontakt

Pressemeddelelser

Få alle vores pressemeddelelser på e-mail.
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK