Find afbudsrejser til Thailand

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... og mange flere Er det en billig afbudsrejse til Thailand, du leder efter, er du kommet til rette sted. Med en afbudsrejse, fundet hos Travelmarket, kan du komme ned og opleve de smilende thaier, skønne strande, smuk natur, de gyldne templer, den afslappede stemning og den lækre mad. Hav en god tur til Thailand.

Billige afbudsrejser til populære destinationer

Fly + Hotel

Phuket 4.648,-
Khao Lak 5.499,-
Krabi 5.648,-
Ao Nang 6.324,-
Bangkok 7.498,-
Hua Hin 7.814,-
Thailand 9.398,-

Fly + Hotel ***+

Phuket 4.648,-
Khao Lak 5.499,-
Krabi 5.998,-
Ao Nang 6.324,-
Bangkok 7.498,-
Hua Hin 7.814,-
Thailand 9.398,-

Første afrejse

Bangkok 7.498,-
Hua Hin 7.814,-
Khao Lak 5.499,-
Ao Nang 6.324,-
Phuket 4.648,-
Krabi 10.099,-
Thailand 10.573,-

Afbudsrejser til Thailand

Bedøm rejsemål
4,7
(3 bedømmelser)
Afbudsrejser til Thailand
Hvis du er på udkig efter afbudsrejser til Thailand, så er du kommet til det helt rigitge sted.

Vi har gjort det nemt for dig, så du kun behøver søge ét sted for at se alle tilbud fra rejsebureauerne. Det betyder altså, at en enkelt søgning, hvor du angiver nogle få kriterier, viser dig hvilke afbudsrejser, der er på markedet fra alle rejsebureauerne.

Har du før søgt efter afbudsrejser til Thailand og fundet lidt information om landet, men har du stadig rejsen til gode? Så skynd dig allerede i dag at se om der er en af de spændende afbudsrejser til Thailand her i vores søgemaskine på travelmarket.dk.

Thailands flotte natur


Den thailandske frodige og grønne natur sammen med det krystalklare vand og kridhvide sandstrande kan nemt gøre selv de mest rejsevante forelskede i det smukke land. Klimaet i Thailand er tropisk, og temperaturen er omkring 30 grader hele året rundt. Fra november til marts er der mindst nedbør, derfor rejser man oftest til Thailand i vintermånederne. Det er en oplagt mulighed til et alternativ til en skiferie i uge 7.

Hvis I vil ud i naturen, vil det være en god ide at bruge en dag på en elefant-ryg eller tage med på en af de mange ture, som de lokale planlægger. I de thailandske regnskove er der omend færre end tidligere stadig vilde tigre, elefanter og også verdens største okse, som kaldes en banteng. Og med den slags dyr vil det naturligvis være bedst at have en kyndig lokal med, så man ikke havner i en farlig situation.

Hvis du allerede er klar til at komme afsted – så skynd dig at søg afbudsrejser til Thailand i vores søgemaskine.

Bangkok - fly til Thailands hovedstad


Thailands hovedstad er Bangkok. Bangkok tiltrækker mange turister, og samtidig er den imponerende storby den helt store forretnings- og økonomileder i landet. Der er et utal af seværdigheder og attraktioner, og man bliver som turist nødt til at planlægge hvilke ting man prioriterer højest, da man skal bruge rigtig mange dage på at opleve det hele.

Når I besøger byen kan I tage med offentlig transport rundt i byen. Men endnu en god ting ved Thailand er, at de fleste ting er meget billige. Også taxaer. Derfor kan det anbefales at tage en taxa rundt i byen, det er både mere komfortabelt og hurtigere end med offentligt transport.

Mere om rejser til Thailand


Generelt kan man sige om afbudsrejser til Thailand, at der jo er den åbenlyse fordel at man kan få rejsen til en lavere pris end normalt, hvilket for mange vil være den primære årsag, til at man vælger en afbudsrejse. En anden fordel som man hurtigt kan vænne sig til er, at man ikke behøver at planlægge lige præcis hvilken uge af sin ferie man vil bruge på at rejse udenlands. Hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side, hvorfor så ikke også udnytte det, i hvert fald bare en del af ferien?

Under alle omstændigheder så er afbudsrejser til Thailand et hit blandt de fleste, unge som gamle, så det er bare med at finde en, der matcher præcis det I søger.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!


Afbudsrejser til Thailand

Phuket
PHUKET
Koh Samui
KOH SAMUI
Pattaya
PATTAYA
Hua Hin
HUA HIN
Afbudsrejser til Thailand med bestemte rejseselskaber
 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK