Charterrejser til Azorerne - Find de billige rejser her

Charterrejser til Azorerne

Afrejse dato
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner charterrejser fra.... og mange flere

Mangfoldige Azorerne

Bedøm rejsemål
4,5
(2 bedømmelser)
1360 kilometer vest for Portugals kyst, under sydens varme himmelstrøg, i midten af det drueblå Atlanterhav, ligger den unikke øgruppe Azorerne. Det er ni indbydende vulkanøer der udgør Azorerne, og man forbløffes over deres mangfoldige, enestående natur, der byder på imponerende bjerge, kratersøer, grotter, laguner, koralrev, delfiner, hvaler.

Indbyggerne er med deres åbenhed og gæstfrihed med til at åbne op for øernes hyggelige, lokale stemning og deres talrige oplevelser. Lokalbefolkningens afslappede tilgang til livet giver mulighed for rolige og fordybende ferier, mens øgruppens spændende natur byder på utallige muligheder for den aktive ferie.

Azorernes øer

Azorernes ni øer er alle geniale, smukke feriedestinationer, som hver især har sine egne små hemmeligheder og kvaliteter. På den største ø, San Miguel, kan man opleve et roligt, pulserende byliv, hvor pastelfarvede huse, caféer, barer og restauranter, ligger ud til de smukke havne og strande. I Azorernes centrale øgruppe ligger øen Pico, hvor man finder Portugals højeste bjerg. Og i den vestlige øgruppe ligger Flores, som er Azorernes blomstrende paradis af romantik.

På øernes mange strande er der meget gode muligheder for at dykke blandt det smukke dyreliv og finde strålende koraler. På de vestlige sider af øerne kan der også surfes med de lokale. Øernes vulkanlandskab er udstyret med mange vandre- og cykelruter, hvor hele familien kan være med. Grundet øernes særlige klima dyrkes der på Azorerne både vin og the, og de lokale huse tilbyder gerne smagsprøver.

Øernes særlige hemmeligheder kan opleves, hvis du vælger at leje en taxa i nogle timer eller en hel dag. Det er samtidigt både billigere og smartere end at leje sin egen bil. De lokale chauffører er utroligt venlige, og hvis man vil opleve Azorernes fortrolige skønheder, har de masser af idéer til en interessant dag.

Find charterrejser til øgruppen Azorerne.
 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen
På samme tid tilmelder du dig til vores nyhedsbrev med gode rejsetips og billige rejser.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK