Seværdigheder Luxembourg - få inspiration og find rejsen

Seværdigheder Luxembourg - få inspiration og find rejsen

Seværdigheder <destination> - få inspiration og find rejsen Luxembourg Du søgte efter Luxembourg blandt Travelmarkets seværdigheder. Nedenfor kan du se alle de seværdigheder, der kom findes på din søgning med: Luxembourg.

Seværdigheder - få inspiration og find rejsen Luxembourg

Frihedsmuseet i Diekirch (Ardennerne)
Byen Diekirch 40 minutter uden for Luxembourg by huser et særdeles spændende Frihedsmuseum med beretningen om Luxembourgs befrielse fra den tyske besættelse i 1944 og 1945. Diekirch har desuden været gennemfartsby for romerne, der har været så venlige at efterlade sig en række spændende mosaikker.
Landsbyen Vianden (Ardennerne)
Vianden er en lille landsby, der breder sig på begge sider af Our floden. Byen har et flot restaureret slot, der har rødder helt tilbage til det 9. århundrede. Slottet har været ødelagt at både brand og jordskælv, men er blevet nænsomt genopbygget. Vianden har også været hjemsted for den franske forfatter Victor Hugo under dennes eksil.
Byen Clervaux (Clervaux)
Clervaux i Ardennerne er dels i sig selv en smuk og fascinerende by ved bredden af Clerve-floden, dels er den nabo til en borg fra det 15. århundrede, der troner fra klipperne over byen. Ydermere kan byen byde på et stort Benedektiner kloster med en fin gård, som man kan snige sig til et glimt af.
Berdorf området (Luxembourg)
Luxembourgernes foretrukne udflugtsmål i kategorien "Sport og natur" hedder Berdorf og ligger i Müllerthal området. Her er der rige muligheder for vandre-, cykel- og klatreture alt efter temperament. De, der ikke orker al den aktivitet, kan sætte sig på en sten og nyde udsigten til og lyden fra et af områdets vandfald.
Luxembourgs kassematter (Luxembourg)
Kassematterne, der daterer sig til 1644 er bygget af spanierne, der huserede i området på den tid. Det helt igennem imponerende netværk af kassemater, der til tider når 40 meter ned i undergrunden, strækker sig over 23 kilometer. Under verdenskrigenes bombardementer blev hulerne brugt som beskyttelsesrum af lokalbefolkningen. Og siden har UNESCO givet konstruktionen den fornemme titel: en del af verdens kulturarv.
Parkerne i Luxembourg (Luxembourg)
I en vibrerende og intens by som Luxembourg er de grønne områder et fristende åndehul. Og Luxembourg er temmelig unik, hvad det angår. Ikke mindre end en fjerdedel af byen er udlagt som parker og rekreative områder. Så det er ikke uden grund byen kalder sig Europas grønne hjerte.
Promenaden Chemin de la Corniche (Luxembourg)
Et af Europas smukkeste udkigssteder ligger i centrum af Luxembourg by. Chemin de la Corniche er en promenade, der fører til fyrstens slottet. Fra Citadelle du St. Esprit finder man den så berømte udsigt over dalen og nabobyen Grund.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Ardennerne
By: 
• Clervaux
• Luxembourg
 
Travelmarket Danmark
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
 
Spar penge på din næste rejse - hent vores gratis e-bog med 70 gode råd og tips
Bogen indeholder gode råd og tips om:
  • Billige flybilletter
  • Charter- og afbudsrejser
  • Hoteller, billeje og rejseforsikring
Samt et nyt kapitel med mange nye gode spareråd under rejsen