COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Western Australia

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Western Australia.
Indbyggere
1.765.700

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Western Australia kan med fornøjelse besøges hele året rundt. Den nordlige del af staten bliver dog til tider uudholdelig varm om sommeren, især december til februar. Samtidig kan vejret være meget fugtigt og med store regnskyl i denne del af landet. Den sydlige del har varmt og godt strandvejr om sommeren. Om vinteren er der klare solrige dage oppe nordpå, mens der er lidt køligere i den sydlige del af staten.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 i Western Australia. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 i Western Australia.

Kultur og underholdning

I byen Perth er der rig mulighed for at besøge museer og lignende, men i hele staten er der året rundt adskillige festivaler, kunstshows, blomsterudstillinger og så videre.

Overnatning / Hotel

Top
I Western Australia skal rejsende være opmærksom på, at der kan være langt imellem overnatningsmulighederne, da der er meget store distancer mellem byerne. Men i byerne, store eller små, er der gode muligheder for at finde den overnatningsform, man ønsker. Der er mange rigtig gode hostels/vandrehjem i hele staten. Samtidig finder du alt fra rimelig billige moteller til femstjernede hoteller. Derudover er der i de fleste byer også mulighed for at finde campingpladser. Bestil hotel i Western Australia her

Lokal transport

Top

Taxi

Der findes taxier i stort set alle byer i Western Australia. Det kan både lade sig gøre at hyre en på gaden eller at ringe efter en taxi. Ringer du efter en, skal du dog forvente at betale et mindre beløb for det.

Alternativ transport

I Western Australia er der et utrolig godt udbygget transportsystem i form at busser. Du kan købe et buspas og derefter selv bestemme, hvornår du vil af og på bussen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.