COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Washington D.C.

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.988,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Washington D.C.

Det Hvide Hus (Washington D.C.)
Siden 1800 har alle USA's præsidenter boet i Det Hvide Hus på den mest berømte adresse i landet. Huset har overlevet briternes forsøg på at brænde det ned i 1814 og adskillige præsidenter og ikke mindst præsidentfruer, der har forsøgt at omdekorere hele bygningen. Huset er åbent dagligt for rundvisninger, hvor man kan besøge otte rum i den imponerende bygning.
Federal Bureau of Investigation (FBIs hovedbygning) (Washington D.C.)
FBI's hovedbygning er opkaldt efter J. Edgar Hoover, og hovedkvarteret er en af de mere populære attraktioner i Washington DC. Man kan komme på rundtur gennem kriminallaboratorier, hvor man blandt andet kan se, hvordan en DNA-test udføres. Rundturen slutter med en live maskingevær demonstration. .
Kongressens bibliotek (Washington D.C.)
Kongressens bibliotek har cirka 100 millioner emner. Der er blandt andet 26 millioner bøger og 36 millioner manuskripter, kort og fotografier. Det er det største bibliotek i verden. Udover den imponerende samling holder biblioteket til i utrolig smukke bygninger, hvor der til tider afholdes koncerter og vises film.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.