Seværdigheder Washington D.C.

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.327,- Fra 2.716,- Fra 3.780,-
Charter (fly+hotel) Fra 5.015,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Washington D.C.

Det Hvide Hus (Washington D.C.)
Siden 1800 har alle USA's præsidenter boet i Det Hvide Hus på den mest berømte adresse i landet. Huset har overlevet briternes forsøg på at brænde det ned i 1814 og adskillige præsidenter og ikke mindst præsidentfruer, der har forsøgt at omdekorere hele bygningen. Huset er åbent dagligt for rundvisninger, hvor man kan besøge otte rum i den imponerende bygning.
Federal Bureau of Investigation (FBIs hovedbygning) (Washington D.C.)
FBI's hovedbygning er opkaldt efter J. Edgar Hoover, og hovedkvarteret er en af de mere populære attraktioner i Washington DC. Man kan komme på rundtur gennem kriminallaboratorier, hvor man blandt andet kan se, hvordan en DNA-test udføres. Rundturen slutter med en live maskingevær demonstration. .
Kongressens bibliotek (Washington D.C.)
Kongressens bibliotek har cirka 100 millioner emner. Der er blandt andet 26 millioner bøger og 36 millioner manuskripter, kort og fotografier. Det er det største bibliotek i verden. Udover den imponerende samling holder biblioteket til i utrolig smukke bygninger, hvor der til tider afholdes koncerter og vises film.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK